Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANDEMIJA
Povratak na članak

Interpol upozorio vlade diljem svijeta: 'Kriminalne bande pokušat će vam ukrasti cjepivo'

Agencija je već u srpnju upozorila na širenje lažnih kompleta za testiranje na covid-19 i drugih medicinskih proizvoda dok su zemlje širom svijeta pohrlile da osiguraju zalihe za vrijeme pandemije.

Komentari 11

DU
Deleted user
16:42 02.12.2020.

HAHAHA,nevjerovatno....halucinantno....

VL
LU
Ludwik
18:54 02.12.2020.

Hahaha, koja debilana... Ukrasti će neku đubrenicu koja se ionako dijeli zabadava.... To je kao da usred oceana kadete i preprodaje te morsku vodu...

VL
JO
jorgen
18:24 02.12.2020.

Znači već se radi preventivni 'damage control' u slučaju nuspojava cjepiva - jednostavno se bude proglasilo da je krivo 'lažno cjepivo' kriminalnih bandi. A prave kriminalne bande koje iza sebe imaju stotine sudskih tužbi ostati će neokrznute.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
17:35 02.12.2020.

vidim da je mnogima od vas koji komentirate to smiješno no svakom normalnom koji imalo prati vijesti po svijetu nije jer narko mafija je več odavno preuzela jedan veliki dio upravo lijekova i to lažnih u organiziranom kriminalu jer praviavi lijekovi od farmaceutskih tvrtki su skupi a mafija ih prodaje uopla jeftinije s svrhom i razlgom jer su tu novci i sigurnije nego li droga a inzternet vam je i kod nas pun nuđenja raznih masti i sličnih čarobnih stvari samo jepitanje štoje u njima i dal su to pravi proizvođači štosumnjam u večinislučajeva i sve navedeni sastohc koje vi mnogi niti nemate pojma kad bi ih neko išao dat u labaratorij dal su toštopiše a jedne te iste face vam se samo sele od ovog ili onog lijeka za vene krv potenciju i pitaj boga što li sve ne no kad jednom popušite ili vas nešto sjjjj i krene po zlu onda čete mislit najunosniji poslovi čudotvornih kapsula koje se nude po internetu a nema nema ih u lijekarnama su gospodo moja mamac za naivne isto kao i igrice na sreču koje nude dok vas neko ne razggggg i uzme vamlovu tolikoponuda da se normalan upita a gdje su bili do sad i koli tostoji iza tog s kojom svrhom i dobiti a nita nije jeftinije nego li u lijekarni jer uzmeju vam po prosjeku oko 300 kuna i nemate za jedan mjesec nego za 20 dana i po uputama vele treba gutat jedno par mjeseci pa izračunajte sami uzmu polagano i sigurno naivčinama i kraj priče a efekt moš si mislit ozdravio u mjesec ma dajte najte me jjjj u pamet toliko o tim stvarim

VL
IN
inot
20:29 02.12.2020.

Ovo "Kriminalne bande" ide hdzzdphnssds365 ili....;)

VL
SJ
Sve je uzalud
19:51 02.12.2020.

.....mi imamo svoje kriminalce koji su naručili 5 miljuna doza....a nas je 4 miljuna...minus oni do 18 godina i političari koji se neće cijepiti....zmači netko če od naših kriminalaca se povezazi sa onim iz vanka ....i tezgarenje počima....

VL
HA
Hanok
15:27 02.12.2020.

Gdje je vijest o Orbanov ministar koji je žestoko protiv gej brakova a uhvačen je na gej tulum sa šmrkom i 20 goli muškaraca?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.