Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasljednik Angele merkel
Povratak na članak

Armin Laschet novi predsjednik CDU-a

Hoće li Laschet biti i demokršćanski kandidat za kancelara na izborima u rujnu, odlučit će se nakon nekoliko pokrajinskih izbora u ožujku.

Komentari 3

5S
505.scrtom
13:32 16.01.2021.

merkelin umhereni potrčko,uvlakač u njezin guz i njezin učenik,veli da treba nastavljati mama merkel politiku njemačke u propast zato ga merkel favorizira i za kancelara umjesto čvrstog i konzervativnog friedricha merza sa desnog krila koji je mjesto kancelara davno zaslužio ali ga merkel mrzi jer vodi suprotnu politiku naspram njezinu uvlakačku izdajničko migrantsku

VL
SS
sokac sa drave
13:29 16.01.2021.

Poznavaoci politicke situacije u njemackoj kazu da je Laschet prvi klimavac angele merkel totalno na njenoj liniji unistiti njemacku.

VL
DO
Domumom
12:28 16.01.2021.

Na čelu CDU je kramp a nasljeđuje je lopata. Autor članka nezna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.