Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drske krađe
Povratak na članak

Krađe na ulicama Zadra: Ženama kidaju zlatne lančiće s vrata

U zadnjih tjedan dana zabilježeno je sedam drskih krađa nakita na ulici, a od početka godine bilo ih je 15-ak i većina je počinitelja otkrivena

Komentari 3

Avatar beg
beg
10:56 26.09.2012.

kakve krade to ti je drumsko razbojnistvo za kradu dobije prekrsajnu kaznu a za drumsko razbojnistvo dobice minimum 2 godine zatvora,nema nista bez Tite i njegovih zakona mogao je covjek mirno da spava u parku u zadru a da nema problema a vide sta se sad radi sramota

VL
OB
-obrisani-
11:17 26.09.2012.

beg, imaš pravo, čak ne kaže ni "krađa", nego "otuđivanje", a sve je to tako jer su nam i vlasti uvijek rado "otuđivale", tako da se stanovništvo samo povelo za njihovim primjerom. a šta će drugo!

VL
BB
brle brkić
11:24 26.09.2012.

drska vremena,drsko društvo,drski lopovi a biće još drskiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.