Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lanac nije za psa
Povratak na članak

Kopač se nikada nije slobodno prošetao dvorištem, već 15 godina živi vezan lancem

Volonterke iz Dugog Sela, koje se trenutno brinu o psu, svakog dana donose mu hranu, ali nemaju smještaj za njega. Kopaču treba kutak u dvorištu u kojem će ostatak života provesti slobodan

Komentari 3

IG
igorl
11:58 11.05.2021.

Dakle - imao je hrane, vode i skloniste. Zavezan na propisnom lancu. Zivio uz vlasnika cijeli zivot. Nemam pojma al meni to ne djeluje tak dramaticno kak bi covjek mogao pomisliti iz clanka. Dapace.

VL
AV
Avimm
11:01 11.05.2021.

Nasla se ,,volinterka,,iz D.sela da se bori za ,,prava,,i lijepo zive na taj racun.Sto li je ova , demokracija,,napravila od nas ,nemamo drugog posla vec da se borimo protiv nega i zasto????

VL
Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
20:09 10.05.2021.

Vlasnika na lanac. Pa ako mu se svidi , moze i psa!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.