Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radni sastanak
Povratak na članak

Grabar-Kitarović i Čović razgovarali o uhićenjima u Orašju

Razgovaralo se i o ključnim projektima potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini

Komentari 4

RI
rikavac
18:46 07.11.2016.

Covicu smrade jedan ti si unistio Hrvate i dalje ih unistavas! Dosao si u Hrvatsku da se ulizes u dupe Kolindi i Plenkovicu da zamazes oci Hrvatima u Bosni kako se ti boris za Hrvate a time ih samo unistavas.Umjestoo da ti zasuces rukave da na svakoj razini vlasti povuces Hrvatske predstavnike da napravis bunt a li ne bitne su tebi funkcije drzavne jasle tebi i tvojim podanicima pa neznas sta ces pa si dosao u Hrvatsku da trazis pomoc. I sta mislis ti Covicu sta moze pomoc i koliko moze pomoc Hrvatska? Nikako nemoze pomoc jer je Hrvatska u Eu a Bosna nije a mijesanje u politicko uredjenje suvremene priznate drzave moze izazvat sukob unutar BIH. Demokracija to ne podrzava ako cemo se drzat demokratski nacela. 25 godina vladate u Bosni HDZ ,25 godina iskoristavate Hrvate pricate i obecajete nebuloze a Hrvata sve manje i manje.25 godina vi vasom politikom pravite nacijonalnu manjinu od Hrvata u Bosni. Dok Hrvati pate krvare i siromasniji svaki danom ti Covicu preusmjeravas rijeku da bi mogao pravit vilu od 5 miliona maraka ,da bi ti Covicu mogao kupovat stan u Zagrebu Splitu i Makarskoj a pricas o jednakosti Hrvata. Gdje je tu jednakost lopove mamu ti j......

VL
OM
omolje
19:26 07.11.2016.

Od svega što je Čović napravio za Hrvatski narod u BiH je njegova vila u Mostaru. Nekoliko stanova po Hrvataskoj. E stvarno se čovjek potrudio za nesretni narod. Mamu ti j...m bezobraznu.

VL
DU
Deleted user
17:33 07.11.2016.

Koda su Kolindi i Covicu vazna ova desetorica,boli njih ona stvar za ove...

VL
CI
cinbenik
17:34 07.11.2016.

Jato koje je i utjecalo na stradanje Posavljaka,nebili na njihovoj muci profitirali ZNA SE

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.