Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Koliko vojnih zrakoplova i helikoptera zapravo ima Hrvatska?

Više se pažnje u posljednjih 15-ak godina posvećivalo helikopterskom segmentu, dok je zrakoplovni razvijan sporije

Komentari 5

LJ
LJU39
21:24 27.12.2016.

e da vam je sve znat...probali ste je onesposobit hrvatsku pa sad ajde pisite sta koliko imamo g lupi novinari protivnici hrvatske drzave..sad cete mi izbrisat komentar to vec znate..

VL
ŠO
Šokac1
01:44 28.12.2016.

Glede "helikopterskog segmenta", Hrvatskim oružanim snagama ne trebaju toliki, uglavnom transportni helikopteri koje nam poklanjaju. Bitnije bi bilo nabaviti lagane jurišne helikoptere dinamičnih manevarskih karakteristika i velike vatrene moći, koji mogu učinkovito uništavati ciljeve na zemlji i u zraku i potom brzo nestati iz zone djelovanja. Apache trebamo, a ne prastare i spore Black Hawks.

VL
SA
sajkaca
22:51 27.12.2016.

'Više se pažnje u posljednjih 15-ak godina posvećivalo helikopterskom segmentu,dok je zrakoplovni razvijan sporije' A helikopter ne leti u zraku ? ili je mozda to plovilo, i nekaze se helikopter nego zrakomlat moramo uciti jezik zar ne :))

VL
KA
kamenjar0404
18:39 28.12.2016.

Imamo dovoljno da se obranimo od agresora !!!! Zna se kojeg !!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.