Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pedofilija u crkvi
Povratak na članak

Kardinal Pell osuđen na šest godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja dvojice dječaka

Sedamdesetsedmogodišnji Pell je najviše pozicionirani dužnosnik Vatikana kojemu se na australskom sudu sudilo za seksualno zlostavljanje

Komentari 5

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:43 13.03.2019.

Kardinal Pell je na poziv kardinala Bozanića bio prije nekoliko godina u Zagrebu na svečanosti Majke Božje od Kamenitih vrata. Jedan od organizatora i pratioca kardinala bio je John Batarelo, jedan od čelnika pokreta protiv pravne zaštite žena i djece od nasilja u Hrvatskoj. Kardinal Pell je desetke godina podržavao i svjedočio svojim dolaskom i autoritetom u australske sudnice na mnogobrojnim suđenjima svećenicima za sodomiju nad australskim dječacima i javno se protivio takvim suđenjima pred australskim sudovima. Od stotina katoličkih kardinala u svijetu mi smo birali upravo takve da ih pozovemo u goste da nam šire svoja uvjerenja i utječu na hrvatsku mladost i vjernike. Zašto je Bozanić to radio nije mi do danas jasno. Za mene je silovanje dječaka sodomiziranjem, koje su roditelji katolici u svojoj dubokoj vjeri poslali u crkvu na vjeronauk ili na ministriranje nešto najstrašnije za djecu, roditelje i crkvu. Takve manijake crkva treba istjerati što dalje od sebe. U Australiji to rade i ogromna je podrška društva takvom stavu države u zaštiti djece i katoličkih obitelji od sodomije katoličkih svećenika.

VL
SA
sani1
08:26 13.03.2019.

Vice Batarelo na aparatima.

VL
Avatar tarana
tarana
08:15 13.03.2019.

Ne bu mu dosadno.... još se stigne preobratiti...

VL
OB
ObrenM
07:45 13.03.2019.

Najopasniji je pobozni Sotona."Kardinal" ce imati sest godina(ako ih pozivi)bojati se suda gospodnjeg,kao i oni,koji su ga prikrivali.

VL
MA
Malenkost
10:33 13.03.2019.

Jucer je objavljena u Die Welt studija Universiteta iz Ulma institut za djeciju i omladinsku psihijatriju, Direktor J. Fegert, da su brojke zlostavljanih djecaka mnogo vece od nedavno objavljnih u studiji Crkve ( zlostavljnih maloljetnika mahom djecaka 3677 a pocinitelja Crkvenjaka 1670) naime cak se polazi od 117.000 zlostavljnih maloljetnika, dakle kako se je i pretpostavljalo Crkva je objavila samo vrh ledenog brda. Broj pocinitelja bi prema toj studiji bio isto mnogo veci, ne 1670 nego ako bi se faktor umnozavanja adaptirao na zrtve, cak oko 50.000 Crkvenjaka. Pogledaj Die Welt : Das wahre Ausmaß sexuellen Kindesmissbrauchs, Stand: 12.03.2019 Glavna Reporterka: Heike Vowinkel. Crkva dakle ima i do 30% osoblja pedofila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.