Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Nikolić Popović:
Povratak na članak

'Kao da želimo ostati potlačeni mali narod dok nas kompletno ne isele iz Hrvatske'

Ključni nam je cilj da ne izvozimo trupce i fosne već da izvozimo vrhunski dizajniran naš hrvatski namještaj. Također nam nije u cilju da šivamo za velike europske brendove već da imamo razvijene svoje brendove koji će se prodavati svuda po svijetu, kaže kandidatkinja na HNS-ovoj listi

Komentari 4

SA
samoborka
16:35 23.05.2019.

U ovoj Hrvatskoj svi sve znaju. Prazni teoreticari koji mudruju ispijajuci kave tijekom radnog vremena i tijekom 700 rostiljada godisnje dok se prezderavaju i opijaju s ekipom i kumovima. Uvijek je kriv netko drugi,a Drzava je kriva za sve.

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
15:45 23.05.2019.

Pa HDZ=SDP=SDSS= bratstvo i jedinstvo koje 28 godina vrijeđa, pljačka i ponižava HR narod a taj isti naivni narod još i glasa za sve to! Shvatite da se partija podijeli pa vladaj razdvojila u 2 partijske stranke i sada jednako autokratski vlada, jedino što se promijenilo je da je Beograd zamijenjen Bruxellesom-NIŠTA VIŠE, sve ostalo e isto, e da i sada se pljačka u milijardama i gledajuči te i lažuči ti u oči! Samo ŽIVI ZID-JEDINA OPCIJA! Meni nikad neće biti jasno da HDZ-ovi glasači ne vde da ovo niej niti PROMIL PROMILA onog HDZ-a iz 90-tih!!! Nakon Tuđmanove smrti pretvorili su se iz domoljuba u kradoljube a sav lopovluk pripisuju Tuđmanu kako bi oprali sebe! Pošteni HDZ-ovci, istinski domoljubi su ili protjerani iz stranke ili su sami otišli ili su poumirali. Od Tuđmanizma je ostalo samo ime ukampanji! Oni su nas tada pod embargom naoružali do zuba i obranili protiv 4-te sile europe a ovi danas nisu kao članica NATO-a sposobni 6 pretpotopnih BARAKA kupit, sve što se u Jugi sagradilo oni su rasprodali ili opljačkali. Rijekama krvi oslobvođenu državu ih Jugo okova oni su potpisom na papiru predali EU MEGA DIKTATURI čiji kamatari nam uzimaju 30-40 milijardi kuna godišnje samo na kamate+3.5 MILIJARDI na članaronu, to je pola BILIJARDE u 10 godina, zamislite to mi damo u vjetar a da je to uloženo u gospodarstvo?? Kad HDZ-SDP umru Hrvatska će živjeti!

VL
MI
midea
17:38 23.05.2019.

" uzmite novac strankama " potpišite za referendum

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.