Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZANCI DOMAGOJ I KREŠIMIR JAKUMETOVIĆ
Povratak na članak

Kao 11-godišnjaci spasili se bijegom kroz polje: Rekli su nam da taj put nije siguran i da se na njemu gine...

Braća nisu ni slutila da će njihov grad pasti i da na devet godina odlaze u progonstvo. Danas žive u Osijeku, a rade u Vukovaru.

Komentari 15

KE
Kendra
22:00 18.11.2020.

Bravo za hrabru i pametnu mamu, spasila je život svojim dečkima!

VL
PR
prokurator
11:30 18.11.2020.

strašne, strašne priče... nek je hrabro i sretno ovim momcima, a mi svi možemo zahvaliti našem franji što su se ovakve mučne ljudske priče dogodile.

VL
Avatar taqa
taqa
10:18 18.11.2020.

Koliko je godina prošlo, već su i oćelavili.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:27 18.11.2020.

Mora se u duhu bratstva i jedinstva svake godine organizirati proslavu prvog oslobađanja a onda i drugog oslobađanja Vukovara ili organizirati jednu proslavu u kojoj če oslobodioci prve i druge klase zagrljeni u koloni prošetati gradom jer ipak je rijećć o posvađanoj balkanskoj brači po jeziku, krvi i kulturi.

VL
DU
Deleted user
11:01 18.11.2020.

Bilo bi korektno napisati da je taj kukuruzni put bio ostavljen od strane JNA upravo da bi se civili njime izvacili iz grada ka Vinkovcima. Ko god je htio mogao je njime otici iz grada. E sad to se to god vas zeli prikazati na drugi nacin, rascistite medjusobno . Dal vi stvarno mislite da nije mogao biti zauzeti Vinkovci i stvoriti potpunu blokadu. Jedini protivnici JNA u VU su bili hrvatski paravojni ekstremisti a ne gradjani Vukovara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.