Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSLOBOĐENJE
Povratak na članak

Kalifat je prošlost, džihadisti ISIL-a pridružit će se Al-Qa’idi

Al-Qa’ida je ostala netaknuta i u punoj snazi s uporištima u Iraku, Siriji, Libanonu, Afganistanu, Jemenu, dijelu Palestine te u Somaliji

Komentari 16

Avatar anticenzura
anticenzura
18:05 01.07.2017.

Dzevad Galijasevic, strucnjak za bezbjednost i terorizam u BiH, veli na Youtubu da se sjediste Al Qaede nalazi u Bosni. Hoce li ova ekipa sada kada su ih porazili po Bliskom istoku, nasrnuti na nase prostore siriti strah i trepet?

VL
DU
Deleted user
17:31 01.07.2017.

Svakom tko je imalo upoznat sa situacijom jasno je da su obje ove "terorističke organizacije" financirane od SADa, NATOa, EU, Izraela i sličnih.

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
17:30 01.07.2017.

to dolazi zajedno, što pripada zajedno ! Mama Saudi Tata CIA

VL
RO
rotšild
18:30 01.07.2017.

I Al Kaida je Američki proizvod.Al Kaida i ISIL je isti vrag.

VL
RI
rikavac
14:38 02.07.2017.

Pa zar nisu Ameri unisitili Al Qaidu? Iki je to prica za malu djecu?

VL
Avatar Cinco
Cinco
17:29 01.07.2017.

Toliki članak, a zaboravio si napisati da su ISIL pobijedile snage podpomognute Amerikancima. Kako u potpunosti u Iraku, tako i većinski u Siriji. Raqqa je pred opsadom (padom) opet od američkih potpomognutih snaga, tj. Kurda, sekularnih Arapa i MFS-a - asirskih kršćana. Assad i Rusi samo od ISILa preuzeli Palmiru koja je više puta bila u ISILovim rukama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.