Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONA I OBITELJSKO SLAVLJE
Povratak na članak

Član obitelji širi teorije zavjere o koroni? Stručnjaci znaju što učiniti: 'Zvuči jednostavno, ali je teško'

Protivnike cijepljenja i teoretičare zavjere ne susreće se samo na demonstracijama, možda ih bude i na obiteljskim slavljima tijekom božićnih blagdana. Kako reagirati u tom slučaju?

Komentari 29

DU
Deleted user
16:39 25.12.2021.

mislim da je priča ipak obrnuta

VL
DU
Deleted user
17:48 25.12.2021.

Kad su upitali Njemce kako su mogli gledati mirno takav pogrom zidova i ostalih samo su slegnuli ramenima.tako i danas sve koji postavljaju pitanja o pandemiji proglasavaju neprijateljima i zele ih izolirati, diskriminirati, financijski unistavati, ograničavati im pravo na misljenje, obrazovanje,rad, drustveni i javni zivot.svaka slicnost 1938je slucajno.

VL
Avatar Upitnik30
Upitnik30
17:47 25.12.2021.

Jedino pametnomu ovom tekstu je da ne treba jahati po toj temi na obiteljskom okupljanju. Mi smo, zbog vrlo različitih stavova, odlučili tu temu staviti pod "zabranjeno", odmah pored politike. A tko je teoretičar zavjere i šta se događa iza ove dimne zavjese, pokazat će vrijeme - i to vrlo skoro..

VL
DU
Deleted user
16:46 25.12.2021.

DeutcheWelle

VL
CH
ChipiraniMultivakser
17:55 25.12.2021.

"Odlučno protiv antisemitizma" Molim? Mislio sam da je ovo clanak o koroni?

VL
DU
Deleted user
18:05 25.12.2021.

sad bi nam htjeli i antisemitizam prišiti. pa to je sumanuto.

VL
V0
Vlaskoulicanec3.0
17:51 25.12.2021.

Ha, ha, ha, teorije zavjere počivaju na antisemitizmu???? Vi niste normalni!!! Pa upravo su Židovi najviše pogođeni raznim obavezama cijepljenja u Izraelu. Kod njih ide već 4. doza koja će po svoj prilici biti jednako korisna kao i prve tri A za Uskrs ide 4...

VL
TE
texviler
19:14 25.12.2021.

dajte si mira bar danas na Božić

VL
NA
Nadalinaaa
22:08 25.12.2021.

Jesu li ono Nijemci (uz Portugalce, Talijane i Austrijance) postavili GENERALA na čelo stožera tj. na čelna mjesta kriznih timova za COVID-19 te za kampanje cijepljenja protiv te bolesti ? Je li ovo teorija zavjere koji izmišljaju ravnozemljaši ili istina? Naime, tko je na suprotnoj strani ako vojska sjedi u nekom stožeru? Tko su neprijatelji i kako generali namjeravaju prema njima postupati? Teorije, kažete?

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
20:03 25.12.2021.

Ovdje u članku gdje piše da je vrijeme da se kaže "stop", upravo tu treba nastaviti. To nema veze s antisemitizmom, možda se u Njemačkoj tako rezonira ali normalni ljudi to ne gledaju tako. Činjenica je da na zapadu postoji nešto što se zove kapitalizam kojeg regulira tržište na koje se izlazi postavljanjem dionica na burzu. Vi imate puno stranica kao što je "Yahoo finance" na kojima možete provjeriti podatke o tvrtkama, dionicama kao i o vlasnicima tih dionica, tzv "holderima". I kad utipkate ime bilo koje velike svjetske a pogotovo američke kompanije vidjet ćete da su glavni holderi uvijek isti a to su investicijski i imovinski fondovi Black Rock i Vanguard. Na kraju provjerite i njih i vidjet ćete da je Vanguard glavni holder Black Rocka a Vanguardova struktura je tajna odnosno nije transparentna. Dakle, Vanguard je na vrhu, on posjeduje ne samo sve farmaceutske nego i sve tvrtke koje se bave proizvodnjom hrane, trgovinom, energijom itd. A ne zna se tko stoji iza Vanguarda i to ostavlja mjesta nagađanju i raznim pa i antisemitskim teorijama urote. Međutim moje pitanje zašto novinare ne zanima ta tema, nu manje ni više nego tko posjeduje svijet nije teorija urote. Teorija urote za koju još nitko nije pokazao niti jedan dokaz je da su se Tuđman i Milošević dogovorili nešto i da je tako krenuo rat a tu maloumnu teoriju urote među ostalima često širi i ekstremno ljevičarski Deutsche Welle.

VL
MI
mirkec68
07:17 26.12.2021.

nema tu nikakve teorije samo pametna glava😘😘

VL
PR
Pravednik69
17:11 25.12.2021.

Ne kužim u čem je problem? Ko se hoće cjepit nek se cjepi ko neće ne mora...samo treba prihvatiti sve što ide uz to da ne ugrožava ljude oko sebe.

VL
OC
OCB
12:34 26.12.2021.

Rasprave na liniji vaxera-antivaxera, nema više smisla. Sve više se tone u nekakvu vrst otvorene mržnje prema suprotnom mišljenju. Idemo probat ovako: tko se želi zaštititi, neka se cijepi, a tko ne... njegov izbor i osobna stvar..

VL
OC
OCB
12:34 26.12.2021.

Rasprave na liniji vaxera-antivaxera, nema više smisla. Sve više se tone u nekakvu vrst otvorene mržnje prema suprotnom mišljenju. Idemo probat ovako: tko se želi zaštititi, neka se cijepi, a tko ne... njegov izbor i osobna stvar..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.