Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgodno za HDZ
Povratak na članak

Kako je moguće da se godinu dana čekao rasplet situacije župana Dekanića

Situacija u kojoj je njihov župan skrivio prometnu nesreću upravljajući službenim automobiloma ekstremno je nezgodna za HDZ, i to ne treba previše obrazlagati. No, i za stranku i za društvo u cjelini u čitavoj bi situaciji puno neugodnije trebalo biti pitanje kako je moguće da se punih godinu dana čekalo na raščišćavanje situacije u kojoj se našao vukovarsko-srijemski župan, očito nepopravljivi prometni prekršitelj sklon upravljanju službenim vozilima u alkoholiziranom stanju.

Komentari 4

DU
Deleted user
19:27 17.03.2023.

pa treba vremena da se sakriju svi dokazi

VL
NO
Nordik
21:09 17.03.2023.

Jedva izašao iz auta s 1,44 promila. Opet policija podijelile s 2. Ja s 1, 44 idem na ispit.

VL
Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
13:28 17.03.2023.

Možeš mislit kako je nezgodno za HDZ. Nezgodno je samo za one koji HDZ i hadezeovce moraju trpiti i puniti proračune za njihove gušte.

VL
BJ
bjmaro
14:19 17.03.2023.

Čovjek se napio ,razbio auto, pokušao muljati i onda ga uhapsili , jos 3 policajca i 2 osobe ???Sa lisičinama ga slikali. I nije dovoljno Sta se čekalo sa tim hadezeovcem? Sramite se. Izgurajte to gosp. Dekanicu i život idee dalje . Ovi bezgriješni neće pobjediti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.