Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formiranje Vlade
Povratak na članak

Jure Martinović potvrdio: Kandidat sam Mosta za Ministarstvo pravosuđa

- Mi smo označili više ljudi za svaku poziciju i odlučit će se u tim razgovorima s mandatarom i njegova će riječ biti važna osobito u ovim važnim segmentima važno za ekonomiju - kazao je Martinović.

Komentari 26

AR
aristip
17:38 16.01.2016.

Pravosuđe je najgori i najkorumpiraniji dio društva gdje bi trebalo mijenjati praktično sve.

VL
PR
Prdomet
17:14 16.01.2016.

Treba ga LUSTRIRATI prije nego postane ministar!

VL
BB
bblc
11:10 17.01.2016.

Nečuveno,vojni sudac agresorske vojske(JNA) želi u ministarstvo pravosuđa.Imaš li imalo ljudskog dostojanstva?Idi sakrij se,uvuci se u mišju rupu.

VL
TO
Toni12345
17:43 16.01.2016.

Martinović ima vrlo zanimljivu povijest u bivšoj Jugoslaviji. Hehehe, toliko o lustraciji.

VL
MA
Machak
21:59 16.01.2016.

Ispuniti očekivanja glasača a iznevjerili ste svaku premisu i obećanje kojima ste se busali u prsa u predizbornoj kampanji. Gadite mi se.

VL
DO
dobarsavjet
09:39 17.01.2016.

Hoćete li ikada kao ministar pravosuđa zahtijevati reviziju presuda, jer su one katastrofalne od Općinskih do Vrhovnog suda. Sramotno je kakve su presude donošene, a sve u sprezi lokalnih i državnih moćnika. Dok se to ne napravo nevjerujem u hrvatsko pravosuđe niti u ministra.

VL
DU
Deleted user
17:46 16.01.2016.

Sada dolazi tata Grmoja i sve demantira.

VL
SC
schwertransport
18:15 16.01.2016.

Gdje se rasprodaju te lopate

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
18:15 16.01.2016.

Izdajnici svi do jednog.

VL
Avatar dobry
dobry
00:30 17.01.2016.

Sve su ovo samo igrice za naivce....strategija lopovsko-zločinačke je jednostavna: U drugom činu ove trgikomedije glavnu ulogu ima Tim "the građevina", čiji posao se svodi na kupovinu vremena i zabavljanje puka, dok Karamarko ne "podeblja" Saborsku većinu prebjezima (Pupovac, Stanimirović i ostali manjinci + poneki karijerista iz opozicije"). Tada g. Orešković "odstupa" iz nekih razloga (naravno uz debeeelu nadoknadu), a Karamarko (koji je "slučajno" i zamjenik Premijera) uskače na premijersko mjesto...Treći čin: hercegmafija- boss Bandić, Mamići, Kalmeta, Karamarko, Vaso, novopridošli "mladi lav" Božo "the illusionist"(koji je imao glavnu ulogu u prvom činu ove tragikomedije) među sobom, ili uz masne provizije, vrše "doprivatizaciju" i "doprijetvorbu" ostatka nacionalnih resursa i bogatstava( između ostalog i novce mirovinskog fonda). The end. Bit će veselo kad počne skvika ovih sitnozubih "domoljuba"-gdje su moji novci!!?

VL
MI
miso
18:42 16.01.2016.

Poštovani gospodine Martinović, čestitam na kandidaturi. Kao prvi problem ministra pravosuđa molim da riješite ovaj neodgodiv slučaj, koji utječe na živote svih u Hrvatskoj: IZJAVA, kojom ja BOŽO PETROV, predsjednik MOSTA NEZAVISNIH LISTA, uoči izbora za zastupnike u Hrvatskom saboruu 2015. godine, potvrđujem suglasnost svih kandidata MOSTA na zajedništvo do kraja mandata. Zastupnici MOSTA neće pojedinačno ulaziti u razgovore niti se jednostrano prikloniti nijednoj koaliciji ili stranci pomažući im tako formirati Vladu, bez jasnih reformskih uvjeta i rokova koje može postaviti samo Nacionalno vijeće MOSTA. U slučaju da neki od zastupnika napusti platformu MOSTA i pojedinačno se prikloni takvoj koaliciji ili stranci, pružajući joj mogućnost stjecanja saborske većine, osim isključivanja iz MOSTA tog zastupnika, MOST će novac primljen iz državnog proračuna za kampanju za to zastupničko mjesto vratiti u državni proračun. S druge strane, ako se MOST NEZAVISNIH LISTA jednostrano pridruži nekoj koaliciji ili koalira s nekom strankom koja je upravljala Hrvatskom u proteklih desetak godina i omogući joj time većinu u Hrvatskom saboru, jamčim da ću podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Mosta nezavisnih lista te svoj eventualni saborski mandat staviti MOSTU na raspolaganje. Ovu izjavu potvrđujem svojim potpisom. U Zagrebu, 06.11.2015.g. v.r. Božo Petrov

VL
Avatar SMECHAR
SMECHAR
18:10 16.01.2016.

Zašto se USKOK malo ne zainteresira od kuda Hanžekoviću milijuni za kupnju novina. Zapitao bi se od kuda toliki silni milijuni običnom pisaru i od kuda mu dugogodišnje rezervirano pravo zasupanja državnih ustanova, kompanija itd. da ne nabrajam dalje. Naa kraj treba stati odvjetnicima i bankarima jer je to rak današnjeg društva.

VL
PA
papučica
17:10 16.01.2016.

Dakle, Jure martinović dosadašnji odvjetnik postaje ministar pravosuđa što definitivno znači da neće biti reforme u praviosuđu jer su u tom resoru umreženi svi i sve se radi da se ZAKONSKI NAMJEŠTA BIZNIS, a time iuspooravanje sudskih postupaka, jer kakoko kažu odvjetnici što duže tim više zarade uz napomenu da jedino kod nas sama odvjetnička komora definira cijene odvjetničkih usluga, a u posljednje vrijeme troškove postupka su počeli diskreciono dijeliti sa sucima jer suci priznaju sve troškove koje odvjetnik zatraži, pa čak i one koji nisu postojali. Stoga ukoliko se želi reforma pravosuđa, ministar tog resora ne smije biti niti bivši sudacc , a osobito odvjetnik.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
19:41 16.01.2016.

Jure ti ka vojni tužitelj JNA svakako bi se trebao suzdržati od aspiracija na mjesto ministra pravosuđa.dosta nam je bilo mladena bajića koji je potekao iz istih redova.kako ćeš ti provoditi lustraciju kad tebe treba lustrirati.

VL
DU
Deleted user
19:45 16.01.2016.

Mali lazov bi ga trebao savjetovati da se malo obrije ako ima tople vode.

VL
NE
Neo001
22:00 16.01.2016.

PRVA STVAR, TREBA PROVESTI LUSTRACIJU !!! To je jedini načina da se razgoli zločinačka partija i njezini zločinci, a duše preko MILIJUN nedužnih Hrvata imaju pravo da konačno nađu svoj smiraj u vječnosti.

VL
Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
09:47 17.01.2016.

hočeš li uhapsiti karamarka??????

VL
AN
anihani
11:42 17.01.2016.

zar nemoze netko drugi biti ,neznam ovaj mi se covjek od prvog dana ne svidja ,nekako tajanstven ,anonimam ,ne dokuciv ,,,izgleda mi kao da nesto skriva ,sto javnost nesmije znati ,,,ne vjerujem mu ,,,,

VL
VS
visegradska.skupina
15:33 19.01.2016.

Gledao sam ga u Otvorenom. Nije zaslužio mjesto više od (možda) zapovjednika policijske postaje... Ne ulijeva povjerenje, Nije baš ni previše bistar. Bila bi velika pogreška staviti ga na to mjesto...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.