Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak Mihaila Gorbačova

Potezom koji nitko nije očekivao pokazao da je spreman promijeniti povijest, utjecao i na rat u Hrvatskoj

01.09.2022.
u 18:48

Mihail Gorbačov 2006. godine u Hrvatskoj, i to u Primoštenu, u nazočnosti brojnih uglednih suvremenika i političara proslavio je svoj 75. rođendan, a tada je sudjelovao i na konferenciji u povodu 20. obljetnice perestrojke

Ključne riječi

Komentara 3

MI
miroslav50
22:12 01.09.2022.

Dok vi zabavljate javnost raznim sporednim temama - istovremeno skrivate da su Ukrajinci probali provesti napad na NE Zaporožje koji je, naravno, propao. Da ne bi sve ostalo na tipičnim trolerskim odgovorima tipa "to su ruske dezinformacije", evo vam službenog feedback-a UN-a koji zahvaljuje ruskim snagama što su spriječili napad na nuklearku: "“Russia did what it needed to do to protect International Atomic Energy Agency (IAEA) inspectors visiting the Zaporizhzhia nuclear power plant when it foiled an attempt by Ukrainian troops to seize the plant”, UN spokesman Stephane Dujarric said on Thursday"

Avatar Tombstone
Tombstone
18:59 01.09.2022.

Ma kakav najveci??? Izgubio se u strahu od rastuceg nezadovoljstva u cijeloj istocnoj Evropi I Reagan je to odmah iskoristio. Prakticki ga je zaj....

Avatar vidikurza
vidikurza
10:45 01.09.2022.

Izdajnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?