Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jesu li ekološke dozvole zamagljivanje pravog razloga problema u Petrokemiji

Treba izbjeći kolaps strateški važne poluge domaće poljoprivredne proizvodnje

Komentari 4

TA
Tarantula
13:48 15.03.2023.

PPD je ugasio Petrokemiju. Nekoć je ta firma imala svoje odmaralište na Malome Lošinju gdje su radnici besplatno ljetovali sa svojim obiteljima prvi red do mora, da bi se to privatiziralo i izgradnili bungalovi za 330 eura noć. HDZ je za malo više od milijun eura prodao kompletno odmaralište prvi red do mora, tako se to radi!

VL
MR
MrWho
08:03 16.03.2023.

PPD u dosluhu s najvišim državnim strukturama reketarili su Petrokemiju tako što je Petrokemija morala kupovati najskuplji plin u Europi od PPD-a koji je na taj način ušao u vlasničku strukturu. Svi drugi "razlozi" su zamagljivanje istine.

VL
OP
Ocvali pupoljak
14:34 15.03.2023.

tko dođe treba napraviti dvije stvari, istjerati sindikat i uzeti veliku metlu u ruke. Govorim iz prve ruke. Previše se gam..di tamo nakotilo, vjerujete mi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.