Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Japan i Kina dogovorili zajedničku vojnu vježbu

Prva zajednička vježba bit će akcija spašavanja na moru, a predviđeno je da se potom održe zajedničke vježbe u slučaju spašavanja ozlijeđenih u elementarnim nepogodama

Komentari 7

OB
-obrisani-
15:00 28.11.2009.

Prije bi rekao kako Japan i Kina spremaju nešto u smjeru ISTOK.

VL
PO
pocrn
16:18 28.11.2009.

..he..he..eto štofa za Amero-mrsce te tako i kretene.....ha..ha.. ..ocigledno je da Kina i Japan spremaju nešto, smijer \"zapad\"..he..he..!!Bok!

VL
PO
pocrn
13:54 28.11.2009.

..he..he..eto štofa za Amero-mrsce.....ha..ha.. ..ocigledno je da Kina i Japan spremaju nešto, smijer \"zapad\"..he..he..!!Bok!

VL
OB
-obrisani-
15:38 28.11.2009.

ODLICNO!!! Japan je rekao ZBOGOM Jenki ,Kina je novi zastitnik i kisobran Japana,uz svo duzno postovanje koje imaju oba naroda, a sto je rezultat sredjivanja svih problema koji su postojali od WW2 pa na ovoma.Ovo je wsvakako dobra vest,jer je taj isti Japan spreman kako kaze vojna diplomatija sardjivati vojno u savezu sa Kinom i Ruskom federacijom! ameri mogu da grickaju samo nokte,al svoje,sada! ko njim sve nece na kraju okrenuti ledja,samo jedan deo EU,cak ni cela.i naravno Izrael,koji ustvari postoji kao 52 zemlja SAD,al kako se stvari brzo odvijaju i prestrojavaju,zapad nece imati saveznika u ovom ratu sem samog zapada,ali okrnjenog za mnoge zemlje Latinske amerike itd!

VL
OB
-obrisani-
16:49 28.11.2009.

Boze moj odakle nama dolaze kreteni poput Jurisica? Korak Kine i Japana je pozitivan, korak u smjeru priblizavanja dvije susjedne zemlje, koje imaju tragicnu noviju povijest. Oni koji vide u tom koraku nekakvu zvjeru protiv USA su, najmilije receno, imbecili. Na kraju, oni koji su bili u Kini, ili poznaju vise Kineza, znaju, da su Ameri zapravo omiljeni u Kini, Kinezi nisu zaboravili, da su ipak bili saveznici u 2. ratu ... U Kini, barem u Shaghaju, necete nikada cuti nesto negativno o USA, ali o Japanu cesto.

VL
OB
-obrisani-
17:37 28.11.2009.

Postovani Adm VL! Koliko ce jos vremena biti moguce citati u Vasem postovanom casopisu gadosti poput ove, citiram: \"28.11.2009. u 00:04h 014922694 je napisao/la: Jedna mala anegdota iz Jasenovca \'41.; ustaše izvadiše desetak židovki iz barake i počnu se redatiti na njima, čim jedan završi (ili svrši, kako hoćete), odmah bi penetrirao drugi, i tako ponovo, pa ponovo i opet ponovo. Odjednom se iz barake začuje glas nekog židova koji je, vjerojatno u nemogućnosti da se nosi s tim kako mu obrađuju ženu, viknuo: \"platiti ćete mi zbog ovog ustaše!\". Pritom ustaše uđoše u baraku i upitaju tko je to uzviknuo, a židovi šutiše kao najveće pičkice. Zbog toga, ustaše nasumice izaberu pet židovskih pičkica, poslagaju iz ispred zida barake i pokose rafalom. Kraj citata. U svakoj zemlji EU odgovorni bi urednik vec odavno bio prijavljen policiji. Postovi komentara Kira_Velikog, canajisr@M, i njima slicnih nekulturnih ljudi su sramota ne samo za VL nego za cijelu Hrvatsku. Nadam se, da sljedeci korak, a to je prijava na policiju zbog sirenja medjunacionalne i vjerske mrznje, nece biti potreban. Lijepi pozdrav iz Stockholma Pohvali Pokudi

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
19:49 28.11.2009.

Samo naprijed!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.