Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
95. OBLJETNICA
Povratak na članak

Jandroković: Tuđman je svoje snove pretvorio u životno djelo

Sasvim sam siguran da bi danas dr. Franjo Tuđman fokus stavio na političku stabilnost jer Hrvatska mora biti stabilna i snažna država, rekao je Jandroković.

Komentari 7

AN
antonelić
15:54 14.05.2017.

ja se samo nadam da ćemo uskoro ući u blagostanje nakon dvadeset godina demokracije koju je stvorio dr.tuđman ... biti ćemo onda ko švicarska , svi ćemo biti bogati ko gazda todorić ... a sve zahvaljujući vizionaru franji ...

VL
PU
Pukovnik
14:13 15.05.2017.

Moj Njonjo, cak i takvi beskicmjenaci su uz njegovu viziju mogli ostvariti snove. Gdje bi inace takva vicfigura mogla biti ministar vanjskih poslova i predsjednik sabora? Tko ce biti iduci predsjednik HDZ-a? To sigurno znas a noz za pozamasna Plenkoviceva leda imas spreman. Mozda ti?

VL
TR
trolokva
13:23 14.05.2017.

Ma ni da mu ime izustite niste dostojni a kamo li da se uspoređujete s njim

VL
BA
barbika1
12:54 14.05.2017.

e moj Jandrokovic podjite i vi Tudjmanovim stopama pa necete pogrijesit

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.