Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će koga...
Povratak na članak

Jaki stranački igrači u utrci za fotelju direktora Međimurje-Plina

Zanimljiva je to situacija je je Ivković ujedno i šef međimurskog HDZ-a, Hranilović je šef čakovečkog HNS-a, a M. Šalamon je nećakinja gradonačelnika Branka Šalamona (SDP)

Komentari 2

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
23:07 22.10.2011.

Evo, pročitala sam čitav članak pokušavajući dobiti jednu pravu informaciju, a ništa. Pitanje koje zanima svakog normalnog čitatelja je što su ti ljudi po struci, koliko imaju rukovodećeg radnog iskustva, kakve su im dosadašnje reference. A novinaru dovoljno samo što je tko po stranačkoj pripadnosti. I po tome se vidi koliko je ovo društvo zapravo nakaradno, a tobože svi žele da više ne bude nepotizma u zapošljavanju! Da, ali kad se ne tiče tebe!

VL
KR
Kronika
11:44 23.10.2011.

Joj pa kaj bu onda Đurkin d.o.o. zgorel?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.