Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAC MARIN MRČELA
Povratak na članak

'Izjavama kakve bi presude trebale biti narušava se sudačka samostalnost'

- Svaki put na konferenciji se obrađuje tema od značaja za suce, ovog puta vezano uz provedbu sudske discipline, zakonskih alata da se ona osigura te dojmovima koji se stvaraju u javnost zbog nepoštivanja takve procedure, kazao je Mrčela.

Komentari 3

Avatar __MAX__
__MAX__
16:32 27.09.2019.

Ne treba vjerovati Hrvatskim institucjama jer se zasnivju na zlocinu i povezane su sa zlocinackim organizacijama. Pravdu treba traziti sam i svojim rukama jer ocigledno je da institucije ne rade svoje poslove.

VL
DV
dvorskaluda
20:20 27.09.2019.

G. Mrčela apsolutno je u pravu; to kako se ignorira smještajne probleme svih pravosudnih tijela, sramotno je. Dok u Zagrebu ima gomila praznih, napuštenih zgrada koje propadaju, dok se u nekim tijelima razmeću u sobama veličine ovećeg jednosobnog stana, pravosuđee radi na milijun lokacija, u bijednim sobicama, s jadnom opremom a od njih očekujemo čuda. Ma čuda; ukazanja.

VL
DU
Deleted user
16:22 27.09.2019.

Toliko je neisloristene drzavne imovine u koju bi se mogle smjestiti sve pravosudne institucije ...ali to nije u interesu onima koji odlucuju o tome a to su uvijek vodeci politicari....ucinkovito pravosudje je simbol uredjenih drzava....a hrvatska ce to biti u u iducim narastajima...mozda..sttancarenje ubija drzavu iz temelja...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.