Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK SDA
Povratak na članak

Izetbegović: Plenković je mogao popraviti odnose Hrvata i Bošnjaka, a on je pozvao Dodika

"Uvjeren sam da (Plenković) može odigrati važnu i pozitivnu ulogu u popravku odnosa Hrvatske i BiH, odnosno Bošnjaka i Hrvata", kazao je Izetbegović.

Komentari 13

KU
kukie
00:32 25.09.2020.

kazi ti to svom muji Erdoganu

VL
CR
crocro
07:13 25.09.2020.

Sve odnose i mostove s Bošnjacima, upravo se porušio Izetbegović, bez da se okrene i pogleda što je napravio. A sada proziva Hrvatsku kao rušitelja odnosa. Hrvatska mora nemilosrdno izvršiti pritisak na bošljačko rukovodstvo da izvrše promjene ustavno-pravnih akata, tee omoguće Hrvatima u BiH, da sami biraju svoje predstavnike a ne da im predstavnike nameću ili biraju Bošnjaci. Bošnjaci niti ne pomišljaju na promjene pa je to razlog da je Hrvatska kriva što takve promjene traži i što zahtjeva da Hrvati biraju svojega predstavnika a ne oni Bošnjaci. To nije samo zdrava logika, već i pravo i dužnost. Svim Bošnjacima iz službene državne politike zabraniti ulazak na teritorij RH, proglasiti ih "Persona non grata", kao nepoželjne osobe, sve dok ne omoguće Hrvatima da biraju sami svojega predstavnika te da EK obavijeste o sankcijama prema BiH. A sve se događa jer predugo šutimo i samo pasivno promatramo što Bošnjaci rade Hrvatima u BiH. Sada tome treba biti kraj.

VL
BR
Branitelj2020
04:37 25.09.2020.

Jedini koji može popraviti odnose Hrvata i muslimana u BiH je Izetbegović.

VL
DU
Deleted user
05:33 25.09.2020.

Izetbegoviću, hrvatski narod ti nikada neće zaboraviti potpis na pismu za stopiranje pelješkog mosta i izbor "Komšijića" za predstavnika Hrvata u BiH. Dodik je kakav jest, ali on nam to nije napravio i sada je sada bolji i radije viđen. Trči ti za Plenkijem dok ima korone. Kad sve prođe ode Plenki malo po Europi, a BiH će biti zaboravljena državica s puno problema. Bošnjaci u BiH imaju samo jednog prijatelja u EU, a to je Hrvat. Kada sve države s europskog kontinenta uđu u EU, a BiH ne bude...Hrvat će biti jedini prijatelj BiH i Bošnjaku. Tako je to bilo i u ratu. Hrvat i Bošnjak se jesu sukobljavali, ali nisu imali drugih saveznika, osim jedni druge.

VL
PL
@ploto@
08:36 25.09.2020.

Plenković bi trebao pozvati tvog mentora,premijera i predsjednika Erdogana jer ti si jedan ljigav i smiješan lik koji nema autoritet niti u vlastitoj kući.

VL
EP
Epil
11:09 25.09.2020.

I sa crnim vragom, ali sa Dodikom nikada! Milanovic je na svim iducim izborima zauvijek izgubio moj glas.

VL
PL
@ploto@
08:38 25.09.2020.

Lik koji je rat proveo u Zagrebu gdje je pisao prijeteća pisma Karadžiću i Mladiću.

VL
FA
fajlpz
05:08 25.09.2020.

Ptiča za malu dijecu.

VL
BL
bluescreen
05:19 25.09.2020.

Herceg Bosna je riješenje. I zbogom Turci.

VL
RE
Realnirealista
20:22 29.09.2020.

Srbi stoje iza svojih riječi za razliku od suncokreta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.