Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Koprić:
Povratak na članak

'Tomaševićev slučaj pokazuje da su župani potpuno nesmjenjivi'

"Prokleti građani, njihova zloća prema načelnicima i županima je takva da se načelnike i župane mora i izmjenama zakona štititi!"

Komentari 33

BO
bojuki1
15:37 04.10.2017.

sidhara, lijepo si opisala svog Lalovca.

VL
Avatar arhaika
arhaika
15:24 04.10.2017.

jao koji tekst. kad se dogadjao slucaj partijasa lalovca, mediji sutjeli.

VL
AP
ante_pustinjak
15:20 04.10.2017.

zanimljivo, a kad je bivši ministar lalovac (gromada od čovjeka) tukao svoju ženu i kad je to nakon puno mjeseci zataškavanja izašlo u javnost, mnogi sdp-ovci su ga branili kako se eto iznošenjem u javnost nanosi šteta malodobnom djetetu kojeg on ionako nije viđao mjesecima! peđa matić ga je posebno zdušno branio i mali glkavašević. i nijedne kritike od strane uvaženih sdp-ovaca, a sad valjaju drvlja i kamenja po tom hdz-ovom županu. nije se tada oglasila ni drugarica glasovac u obranu žena (a sad je tako glasna!), a niti ženske udruge! čak je oberbaba sarnavka rekla da se jadnica mogla braniti! e to su ta dvostruka mjerila i ti dvostruki aršini! ne daju ljevičari po sebi, a druge bi popljuvali do neraspoznatljivosti!

VL
Avatar arhaika
arhaika
15:25 04.10.2017.

prestrasni dvostruki kriteriji

VL
AN
antonelić
19:36 04.10.2017.

morao bih podsjetiti birače hadezea da su oni odgovorni što je tomašević izabran za župana ... naravno , nisu znali da čoek tuče svoju ženu , ali eto njihov predcjednik tzv. anemija divani da ni on nije znao da mu je ženin mail stigao na mail box ( pardon , dva maila ) ... dakle nitko nije ništa znao ... bagro hadezejska , ne sakrivajte se iza domoljublja , doći će i vama trenutak branja boca po kontejnerima , kao što je i meni ...

VL
NI
Nikomah95
15:57 04.10.2017.

Nije li ovaj zakon donešen u prvom redu zbog sisačke "faraonke" i dubrovačkog "dužda"?

VL
KO
konoplja
15:39 04.10.2017.

Čovjek je postupio u skladu sa svjetonazorom svoje stranke! Ipak je kod nas 95% katolika pa prema tome žene su drugotne i točka! Neka žena malo pripazi na svoje ponašanje, jer ne bi ju on bez razloga par puta istukao! Nadam se da ćemo uskoro imati vjerske zakone iz Arabije gdje će napokon žene biti u rangu sa životinjama. Nadam se da će nam Biskup Košić detaljnije pojasniti zašto Bog smatra žene drugotima i zašto one ne mogu biti ravnopravne! Zato se u Crkvama i ne siluju ženska djeca, pa pobogu to je kao da si sa životinjom općio, dok dječarci su im ipak draži!

VL
LI
lipa75
15:46 04.10.2017.

Izmisljenu regionalnu podjelu na zupanije koja nema nikavu svrsishodnost je trebalo ukinuti paralelno s ukidanjem Županijskog doma (toliko je bio vazan da je vecina vjerojatno zaboravila da je postojao). Zupanijama su dodijeljeni poslovi koje bi bez problema mogli raditi uredi drzavne uprave i ostale javne sluzbe. Opako su zupanije i župani šerifi samo trosak, a o zupanijskim skupstinama, njenim predsjednicima, zamjenicima, potpredsjednicima, savjetnicima necu niti trositi riječi.

VL
KA
karlodrago
16:16 04.10.2017.

Ako je tukao ženu treba dgovarati ali to nem veze sa obnašanjem funkcije župana .Ako je sposoban i dobro obnaša svoj posao ne traba ga mjenjati.

VL
DO
domxerex
15:51 04.10.2017.

Neću komentirati nego ću vam dati likove pa sve što se priča primjenite doslovno isto na oba slučaja: https://www.vecernji.hr/vijesti/lalovac-se-povlaci-iz-javnog-zivota-zbog-optuzbi-supruge-za-obiteljsko-nasilje-1141727 https://www.vecernji.hr/vijesti/culej-sdp-ovcima-jeste-li-upuceni-u-slucaj-nasilja-u-obitelji-jednog-vaseg-kolege-1144859 https://www.vecernji.hr/vijesti/odbacena-prijava-lalovceve-supruge-za-obiteljsko-nasilje-1163181 jedna govna kao i druga, lijeva udba proitv desne udbe

VL
IL
ildefonsa
15:53 04.10.2017.

Što je s vama ljudi, branite ovu nulu od čovjeka koji tuče svoju ženu zato jer je "SDP branio Lalovca"? To je razlog? Sramota! Svaki muškarac koji digne ruku na ženu prvo nije muškarac nego izlučevina debelog crijeva a drugo ne postoji razlog i način da se opravda obiteljsko nasilje.

VL
Avatar sidhara
sidhara
15:34 04.10.2017.

Glava obavezno na kocku, tupi teleci pogled u prazno, razbaruseni friz, izmrcvarena njuska od alkohola, i zastava obavezno skace za vrat. Tipicni kradezev domoljub.

VL
DU
Deleted user
15:30 04.10.2017.

Najjaci su mi oni komentari...Ako moze komunjara cetnik jugosloven Lalovac svoju tuci zasto bi mi Hrvati Vjernici Katolici Domoljubi zaostajali za njima pa i mi trebamo koji put zenu udarit....

VL
RZ
Rocky.Zg
15:27 04.10.2017.

HDZ-ove župane treba staviti u Ustav, i tako im zajamčiti da ih nitko neće smijeniti i da nitko nece maknuti uhljebe koje su oni zaposlili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.