Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak tenzija
Povratak na članak

Iran ismijava američki kibernetički napad: Jako se trude, ali nisu uspjeli

Jahromi je nazvao napade na iranske računalne mreže "kibernetičkim terorizmom", smjerajući na Stuxnet, prvi javno poznati računalni virus upotrijebljen u napadima na industrijske strojeve, a koji su za cilj imali iranska nuklearna postrojenja u studenome 2007.

Komentari 10

VH
volim.hrvatsku
10:37 24.06.2019.

Vidim da mnogi prizeljkuju rat. Tesko onome koga to zadesi. Da li vi stvarno mislite da Iran ima bilo kakvu sansu, sto Iran moze amerima, dohvatit LA sa topom, raketom, avionom.... a zamislite kako bi izgledao Iran, ... otprilike kao Sirija ! Nedaj boze nikome !

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:20 24.06.2019.

a da ovo nazovemo pravim riječima? teroristički čin. nema veze tko je kome i zašto to napravio, to se ne smije.

VL
DD
dobar.d
09:48 24.06.2019.

Kad ih ne smijes napasti vojnim sredstvima (jer znas da bi popusio) napadni ih brate preko simulatora...snimis igricu u kojoj Ameri pobjeduju i objavis na youtubeu...u tome su bar Ameri svjetski prvaci...tako su sletjeli na Mjesec...tako su ubili Osamu Bin Mladena...tako su popusili Kim Jong Unu...tako su Sadama optuzili da posjeduje oruzje za masovno unistenje...a u stvarnosti popusili u Siriji ko nekad u Vijetnamu pa im sad svi krivi pogotovo Kinezi ... I jos uvijek tvrde da je Kennedya ubio Oswald a da su gonici deva izveli operaciju 9/11... Ako je i od Amera previse je ... O Assangu da i ne govorimo ... Izrael i holokaust nad Palestincima, Iracanima, Sirijcima itd...ni to necemo spominjati kao ni Milanovica koji je hrvatskim oruzjem naoruzavao ISILovce...

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
12:10 24.06.2019.

Trump igra poker. Ponekad mu bluff ne uspije, pa se vadi kako zna i umije...kako ne bi pokvario imidž bluff-era. No, puno bolje nego da započne rat!

VL
ZO
zoranos
10:07 24.06.2019.

Pazite ovo "USA ipak napao Iran" su neki naslovi bili po portalima nebi li napravili senzaciju. A napad je bio urenbesan - Super Mario je Luigiu donio otrovne glive obojane u krivu boju i Luigi je dobio proljev koji je već danas nestao - i to je taj rat kao ?!?!? Što drugo očekivati od gospodarstvenika Trumpa, pa on zapravo želi gospodarsku suradnju ali malo prijeti prije toga.

VL
AP
apostolrkaric
11:02 24.06.2019.

Priče za male bebe..

VL
AA
aabbcc
12:41 24.06.2019.

Gusari nemaju srece sa Kimom, s.Koreja, Sirijom... pa sada okrenuli da dave Iran !

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
22:09 24.06.2019.

Dobro su to ameri osmislili kako će nauditi mulama, hodžama i ajatolasima. Problem je samo što su irancima umjesto nula i jedinica u binarnu postavu ugurali trice i osmice.

VL
MI
midea
10:59 24.06.2019.

Dali ja mogu napasti Amere a da mi u roku 24 sata ne pokucaju na vrata ?? sramota od Hrvatske države koja je duboko uvucena u Americku stražnjicu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.