Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE ODGOVOR
Povratak na članak

Iran obaranjem američkog drona zaprijetio Trumpu

Obaranje bespilotne letjelice raketom zemlja-zrak pojačalo je tenzije između dvije zemlje i sve je više strahova kako bi u Zaljevu moglo doći do vojnog sukoba između Irana i SAD-a

Komentari 5

MM
Marko_M
10:06 21.06.2019.

Najbolji dron oboren...

VL
SS
sokac sa drave
10:37 21.06.2019.

Dron je spijunska letilica koja ima zadatak letjeti u neprijateljskom teritoriju snimajuci i skupljajuci vojne podatke neprijatelja.Teorija da je letio u internacionalnim vodama ne drzi vodu .Lazu Amiji cim zinu kako bi ono rekao moj djed Stevan.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:39 21.06.2019.

Ameri se igraju rata. Ha ha oborise im Iranci ponos kazu Ameri najbolja letjelica na svjetu..Samo se Ameri-sramote .Tko je vidio Avione dasu pletili. Pucanj u prazno Ameri nista nece napravit a izgubili ponos.Sad ce ih cjeli svjet shvatit neozbiljno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.