Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČUVANJE RADA
Povratak na članak

Inicijativa 'Za snažno civilno društvo' poslala svoje prijedloge nadležnim institucijama

Kao što su epidemiološke mjere potrebne kako bi se očuvalo zdravlje i životi građana, tako su i mjere koje predlažemo nužne da bismo nakon zdravstvene krize imali zdravo društvo i žive zajednice, zaključuju iz Inicijative.

Komentari 4

BI
Binga01
10:33 20.04.2020.

Gutači mog novca ponovo u napadu!

VL
DU
Deleted user
12:27 20.04.2020.

Da bi bili snažni ogroman broj udruga treba prestati financirati iz buđeta puno toga ima što nam je potrebnije da se financira.

VL
VE
verica2
11:48 20.04.2020.

Kad su udruge, kako se navodi u članku, tako uspješne u "povlačenju sredstava iz EU", zašto ne povuku i sredstva za isplatu plaća?

VL
ST
stric2
18:23 20.04.2020.

.... udruge koje su sposobne same sebe financirat neka djeluju u "tišini" i anonimno za opće dobro ( tako i predstavljaju svoj rad ) , a sve one koji su sisači proračuna po kratkom postupku isključiti sa proračuna i zahvaliti im na pomoći....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.