Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koronavirus u hrvatskoj
Povratak na članak

I danas više od 1000 novozaraženih: Gotovo polovica testiranih pozitivna na covid

Preminulo je pet osoba

Komentari 4

V0
Vlaskoulicanec3.0
15:20 30.06.2022.

Grozno!!! Sve turiste treba prognati, zaprti granice na najmanje pola godine i jedan pošteni lockdown od najmanje 3 mjeseca. Jedino tako bumo pobijedili ovu smrtonosnu bolest koja je eto već desetkovala hrvatsko stanovništvo. Uz to obavezno cijepljenje svaka 4 tjedna!

VL
DU
Deleted user
13:51 30.06.2022.

Molim vaksere da mi pojasne kako Portugal trenutni ima najveći broj zaraženih u EU te ukupno 95% populacije je cijepljeno? Druga stvar je da nas očito vode kreteni, naime priroda virusa je da evoluira i da preživi a to može jedino tako da je izrazito zarazan ali manje opasan kako ne bi ubio domačina i kako bi se mogao bolje razvijati. Logično je da svaka nova varijanta virusa je zaraznija ali sa slabijim simptomima, jer da je onako kako mediji tvrde zaraznija i opasnija, civilizacije odavno ne bi bilo jer bi vladali smrtonosni virusi. Cilj samoga virusa je preživljavanje i svi ćemi imati covid virus u sebi ali će biti bezazlen, kao što imamo i stotine drugih virusa koji nisu opasni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.