Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JAVNI LINČ'
Povratak na članak

HSP AS dao potporu dekanu i upravi Filozofskog fakulteta

Marin Sabolović rekao je da teza saborskog zastupnika generala Željka Glasnovića nije svijetla točka u njegovim javnim nastupima

Komentari 6

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:20 28.09.2016.

I ovi se javili haha

VL
DS
darko.sabljak
13:11 28.09.2016.

Milom, ali najcesce silom, su srbi ili yugovici, tj. yugoslavija tema. Skoro svaki dan. I, uvijek neki problem ili poteskoca, svada, neredi i slicno. Pa, stvarno je vise dosta i previse. Sta su oni jedini susjedi ? Umjesto da se Republika Hrvatska angazira u BiH, potice moderna i Europska nacela i politiku i tako pomogne Hrvatskom narodu u BiH, ta se zemlja zanemaruje. Umjesto toga, stalno neko natezanje i vjecito ista nazadna i dosadna balkanska prepirka. Maknimo se vise sa tog balkana i balkanskog folklora. Nezaboravimo, tesko stecenu Slobodu, treba njegovati i dobro paziti. Neki nam i dalje, nakon svega, ne daju mira. I, kocnica su cijelom balkanu. Ako nezele reforme i europsku perspektivu, nemoraju. Republika Hrvatska ide svojim putem, sporo i tesko, ali uz pomoc, ostvarila je ipak napredak i omogucila perspektive, na kojima nam danas svi zavide. RH je stvarni leader na ovom prostoru.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:06 28.09.2016.

kao i 90tih crkva i veliko trgovišće se bave nevažnim temama kako bi sakrili fimi medije

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
22:02 28.09.2016.

potpora hsp as vrijedi kao da dobiješ 7-cu na lotu sa još 2 miliona dobitnika ...

VL
ZE
Zemuncevic
16:46 28.09.2016.

Komunjare,udbasi i cetnici su izgubili izbore pa probaju preko svoje NEJACI praviti pobunu!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.