Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽIVANJE
Povratak na članak

Hrvati se složili: Zbog članstva u NATO-u manje je izgledno da će nas napasti neka strana država

U SAD-u, pak, najmoćnijem savezniku, 56 posto ispitanika kaže da bi danas glasalo za članstvo u NATO-u, a 8 posto da bi glasalo protiv.

Komentari 4

KR
Krotila2
19:35 19.03.2020.

Hrvatske Oružane Snage,jedini su garant.

VL
ST
Stipan
18:54 19.03.2020.

Budući ratovi se neće voditi puškom ili topom već virusom .

VL
MC
McDonaldTrump
17:46 19.03.2020.

Zar jos sivite u strahu? Nevjerovatno.

VL
SO
Sotona
21:42 19.03.2020.

Hrvati se složili: Zbog članstva u NATO-u manje je izgledno da će nas napasti neka "strana država". Tako je samo je to dio realiteta istine . Ali je i još nešto istina ,. A onaj tko prešućuje drugi dio istinee za mene je zlonamjerni i manipulativni . Članstvo u NATO - u stvara i rizik jer smo dužni / Totalno-obvezni / da branimo bilo koju od članica ; Nadalje dužni smo da ratujemo i ako komanda Amerika - odluči da ratuje sa nekim dalekim državama iako mi nikada ne bi sa njim ratovali ; nadalje je sve OK ali ako dođe do velikog sukoba nuklearnog razmjera između Amerike i Rusije naravno da smo tome slučaju super ugroženi u super opasnosti i sigurno kao meta raketa bez da smo posegnuli za oružjem .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.