Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrešetali mu automobil
Povratak na članak

Hrvat ubijen u sačekuši: Alfred je bio dobar čovjek, iza sebe je ostavio suprugu i djecu

Često bi dolazio u Hrvatsku i uvijek bi se javio no lani nije dolazio - kazao je Musizzin dugogodišnji prijatelj iz Rijeke

Komentari 6

Avatar Klodi
Klodi
10:19 13.02.2019.

Naravno postoji lijepa riječ, zasjeda, ali pravi hrvati koriste srbizam sačekuša. Ispadaju puno pametniji.

VL
Avatar kruno60
kruno60
23:04 12.02.2019.

Evo za svaki slučaj sam išao guglati. Riječ SAČEKUŠA ne postoji niti u jednom Hrvatskom riječniku, niti na Google translate, NIGDJE! Zašto ne pišete na Hrvatskom jeziku ako je to Hrvatski portal, uz dužno poštovanje za sve ostale jezike i žargone. Znam, nikoga na VL to nije briga. Pa onda do neke nove SAČEKUŠE 👏

VL
LA
lauda
00:40 13.02.2019.

Sjećam se njegovih poduzetničkih početaka..... još u srednjoj elektro kada nas je orobio organizirajući maturalnu. Ovo je za mene samo iznenada alii ne i iznenađujuće.

VL
Avatar rubinet
rubinet
15:16 13.02.2019.

Zasjeda, prepad....kolokvijalno i pričekuša..ali "sačekuša" . Ne.

VL
MO
Mostar1
23:46 12.02.2019.

Pa kako se kaze na nasem Hrvatskom sacekusa mozda je sa dva AA saacekusa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.