Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li se vukovarska blamaža nastaviti kao 'referendumska sabotaža'?

Politička kultura u Hrvatskoj nužno i ne uključuje više etičke vrijednosti, pa ni odgovornost

Komentari 4

ŠS
Štap sa glavom
12:57 27.11.2013.

Pa ta televizija služi za ispucavanje frustracija neshvačenih veličina, a ja ih po zakonu moram financirati. Ako im ne dam njihov dio moje zarade mogu čak ostati i bez kuće i grunta. A pamet nam sole stalno jedne te iste face koje od toga dobro žive jer za svako prosipanje svoje pameti i stavova dobivaju i honorare. Desetak faca razumiju se u sve što se zbiva i samo zaglupljuju narod.

VL
B2
bokida 2
22:28 27.11.2013.

HTV je očiti primjer zloupotrebe svog položaja i tu bi trebalo referendum da se narod oslobodi harača koji neželi plaćati.

VL
DU
Deleted user
20:38 27.11.2013.

Ovo što ova protuhrvatska, od naših novaca plaćana televizija, radi je razlog da se nakon izmejene vlasti zbog zloraba položaja i ovlasti svi do jednog voditelja pozatvaraju i procesuiraju. Jer ako ovo nije zloraba položaja i ovlasti e onda stvarno ne znam što se time onda može nazvati.

VL
ST
StaraPjesma
09:37 28.11.2013.

Presstitutke!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.