Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlaganje “Komunikacija budućnosti”
Povratak na članak

Grbeša: Pandemija je točka prekretnica za razvoj medija

Pandemija je potakla teorije zavjere i širenje lažnih vijesti, ali zatim i vratila građane pouzdanim izvorima znanja, poput znanosti i mainstream medija

Komentari 3

Avatar Uranak
Uranak
18:29 04.05.2021.

"Hrvatska je zemlja u kojoj najveći broj građana zazire od medija". Nije cudo, pretao sam citati poslije te recenice. Drago mi je da gradjani Hrvatske zaziru od medija.

VL
Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:40 10.04.2021.

Ne za razvoj, nego za propast. A i sama je djelomično kriva za to.

VL
DU
Deleted user
15:58 23.07.2021.

Na žalost i pandemija je vjerojatzno i više od svega drugoga pokazala da neovisnost medija ne postoji. Sve što nije "na liniji" jednostavno se prešučuje i ne postoji. Bilo kakvo kritičko sagledav anje pitanja oko covida, a posebno cijepiva jednostzavnoavno je zabranjeno i nije ga moguće iznostiti, a da uz to u najboljem slučaju niste izvrgnuti žestokom etiketiranju, a u najvećem broju slučajeva niti niste u mogućnosti iznijeti svoje argumente. U Parizu su bile demonstracije vezano na covid i mjere vlade na kojima su u bili barem deseci tisuća ljudi, a vjerojatno i stotine, ali to je jednostavno prešućeno u svim medijima, a govorilo se o stotinama prosvjednika. Samo toliko o objektivnosti medija. Tko to ima za pravo filtrirati informacije i procijenjivati što se može, a što ne može objavljivati ? ovo je sada daleko gore od kontrole medija u socijalizmu. Na žalost. Toliko o medijima i njihovoj objektivnosti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.