Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urša Raukar
Povratak na članak

'Građani znaju da promjene neće preko noći. Od kazališta se nikad neću oprostiti'

Ne vidim što bi HDZ izgubio da povremeno i usvoji neki oporbeni amandman

Komentari 6

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
21:55 28.06.2021.

Mlade snage , Rada Vili Ursa ...mozemo ....u mirovinu , nova lica stara ljevica , clanovi CK KPJ i jos k tome nisu Hrvati , to samo mi mozemo izabrat

VL
AF
afer
05:42 29.06.2021.

Jadno

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
12:19 29.06.2021.

Onako kako ja kao branitelj volim Hrvatsku , isto tako netko tko je uzivao u Jugoslaviji kao clan KPJ i centralnog komiteta , voli Jugoslaviju i komunizam , to je mentalni sklop , ljubav iz mladih dana , nek mi netko objasni na koji nacin takvi mogu donijet ikakav boljitak , kad krenemo od osnovnog , mininum bi bio da podnosi Hrvatsku , drugo je da se u ekonomskog smislu takvi ljudi mogu svrstat u Venezuelu i Sj. Koreju , uostalom zato i jesmo zadnja zemlja EU , i lijevi i desni svi su u Hrvatskoj mentalni komunisti

VL
HI
HiroGlifi
00:01 29.06.2021.

Bravo za Uršku i Tomislava. Ako natječaj za Holding prođe kako treba, napravit će nešto što nijedna "domoljubna" vlast nije napravila u 30 godina: provesti pošten i otvoren javni natječaj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.