Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Građani se glođu oko potrošenih ideologija, a onda se čudimo gdje su Bugari i Rumunji

Kakvu su novinu u hrvatski politički prostor unijeli Neovisni za Hrvatsku, osim što su Bandiću izbili Trg maršala Tita i skupljaju jeftine političke bodove isticanjem hrvatske zastave s prvim bijelim poljem u hrvatskom grbu?!

Komentari 16

MV
m_val
10:20 06.05.2019.

Osjećam se kao da je ovo 1969., a ne 2019. godina. Tada u medijima stalno KPJ, NOB, SUBNOR, SDB, JNA, akademije, komemoracije, svečana polaganja vijenaca na spomenike partizanima, politička frazeologija, zamagljivanje bezbrojnim igrokazima za narod, ekonomska emigracija... I nište see nije promijenilo, očevidno i danas sve vode isti, za to educirani, iskusni ljudi, odnosno njihovi sljednici, a masa ih uvijek slijepo slijedi. Nemamo dobre izglede za budućnost, kao što ih ni tada nismo imali, a nema nikoga da me uvjeri u suprotno.

VL
PA
pandur
14:47 06.05.2019.

Potpuni promašaj od članka-jugokomunizam je u Hrvatskoj potpuno rehabilitiran-SDP i drugi filotitoistički sateliti se hvale i pozivaju na komunizam i Tita i šalju izaslanike na 80 godišnjicu osnivanja KPH na Anindolu kod Samobora,na primjer-ti sljedbenici tog zločinaćkog sustava i zločinca imaju ključnu ulogu u društvu.Gdje je tu gospodine Despot civilizirana socijal demokracija.

VL
BA
bakulušić
10:30 06.05.2019.

Predlažem da u Ustav uđe odredba da Hrvatsku mogu voditi samo ljudi koji su odrasli na djelima Kardelja, Bakarića, Blaževića i ostalih velikana hrvatske političke misli, sa najmanje deset godina staža u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova.

VL
BR
BrankoZuti
11:11 06.05.2019.

Ideologije i služe tome da se priglupom narodu izmuzu pare iz džepa. A naši su tu svjetska liga...

VL
Avatar tarana
tarana
12:59 06.05.2019.

"Građani se glođu oko potrošenih ideologija, a onda se čudimo gdje su Bugari i Rumunji"... pa vi mediji namećete te teme da prodajete vijesti i od toga živite.

VL
OO
onako_ovlaš
09:23 06.05.2019.

kao da tzv.stvarni problemi nisu u vezi s problemima koje novinar tretira kao nestvarne,izmišljene ili manje vrijedne;i ideologije su stvarni problemi,i zastave i glodanja i društvene vrijednosti koje se nalaze iza toga

VL
AM
AMD------------------------
10:45 06.05.2019.

sto sada ? ako diferencirate,diferencirajte korektno. nabrojene strpati u isti lonac ? imenujete nebitnim,sto je itekako bitno-o nacinu se moze diskutirati. korektne,karaktere poistovjecujete sa nekorektnim,nekarakternima.

VL
AN
Antonio1952
19:55 06.05.2019.

Nema vecih boljsevickih demagoga nigdje na svijetu od ovih iz bivse Juge. Mozda su Slovenci izuzetak. Sve bivse socijalisticke drzave su lakse odbacile neradnicku boljsevicku ideologiju od zemalja bivse Juge.

VL
Avatar J.M.
J.M.
10:03 06.05.2019.

Nikad nisam shvatio zašto je zakon kojim se pokušalo zadržati prljavi veš dalje od pogleda međunarodne javnosti "sramotan", a angažman prljavog veša u stvaranju države to nije.

VL
AN
Antonio1952
19:50 06.05.2019.

Nazalost Bugarska i Rumunija se brze rjesavaju komunizma od Hrvatske. Da mi je to netko rekao prije 30 godina nebi vjerovao. Sad mi se cini da ce i sjeverna Koreja prije u kapitalizam od hrvatskih drugova samoupravljaca vodjenih sindikatskim neradnicima.

VL
DU
Deleted user
21:54 06.05.2019.

a Večernji je bogatiji za još jedan bijedni uradak svoga novinara.

VL
RZ
Rocky.Zg
22:29 06.05.2019.

Ne znam samo zasto je novinar upleo u svoju priču i Daliju Orešković. Nju ne možemo staviti u isti koš sa onima koji pricaju samo o proslosti kao npr Hasanbegović. Isto tako ne možemo sve stranke strpati u isti koš, jer oni koji su bili na vlasti su dokazano loši, a za ostale ne znamo. Ja bih radije dao šansu novim ljudima i strankama, a ne onima koji su dokazano loši kao HDZSDP.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.