Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNB PODSJEĆA
Povratak na članak

Godina od uvođenja eura: Gdje zamijeniti kune od 2024. godine

Za zamjenu gotovog novca kune u iznosu od 40.000,00 kuna i većem, ili u broju kovanica koji je veći od tisuću komada, potrebno je prethodno najaviti svoj dolazak

Komentari 6

Avatar Centurion
Centurion
21:55 31.12.2023.

Vratite naše lijepe kune nazad, bez rasprave. Euri su fuck. Inače vam šaljem Babarogu.

VL
MA
malismaylise
23:31 31.12.2023.

Vi uporno gurate nesto sto je odavno propalo? Sto je vama kada vi od kada znate za sebe, stojite na braniku raspalih tvorevina? To ste radili u Austro-Ugarskoj, nikako niste htjeli iz ROPSTVA u slobodu, i to ste radili u 3.Reichu, kada su svi kapitulirali, i to radite opet sada, na braniku te raspale tvorevine u rasulu? Zlocinacki euro totalno kolapsirao, pao na 0.90 i nesto centi u donosu na Svicarski Franak, a u Svicarskoj gradjani nemaju sto jesti, rezu place u javnome sektoru, onda mozete zamisliti kakva su tek oni bijeda? Citava Europa je na koljenima, spaljena u plamenu, nema vise nista u Europi, jedino sto postoji to je LIDL sto se siri do besvjesti, citav kontinent ce biti u vlasnistvu LIDL-a koji vec posjeduje vise nekretnima u metrima/km kvadratnim od citave Hrvatske, a sve ostalo je krepalo. To je Europa, oni su sada ono sto je Afrika bila, dok Afrikanci nisu istjerali okupatora iz svoje kuce.

VL
Avatar Centurion
Centurion
22:20 31.12.2023.

Ovo će mi obrisati admin, ali nema veze, netko će vidjeti. Prodavačice muku muče sa tim sićem, pa ostaviš nešto...hm sumljiva mi to politika. Taxsisti lude, ugostitelj isto. Jeste li normalni? Jedan dan mi prodavačica nije imala ni malo više od jednog eura pa sam dobio brdo sićušnih centa. Kad sam izašao van sve sam pobacao. Kad sam koristio naše kune, niti malo sića nije bio problem pa ni sa 5 lipa jer je bilo savršeno, jasno vidljivo..

VL
NE
Neretva93
22:09 31.12.2023.

I sad…

VL
EZ
ezer
21:59 31.12.2023.

Samo nismo saznali koliko je konvertirano milijardi kuna na računima poslovnih subjekata i građana? To valjda nećemo nikada saznati.

VL
JU
juma
02:39 01.01.2024.

Tko je pametan mijenja eure u švicarske franke.Svake godine zarada veća nego na oročenoj štednji, u deset godina preko 30 %, a ove godine čak 6%.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.