Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miroslav Lilić:
Povratak na članak

Glavašević je rekao: Ostat ću, imam još nekog posla

O padu Vukovara i jednoj od najtežih noći u životu, zašto je vijesti o tome prethodila pjesma, što mu je zadnje rekao Siniša Glavašević, kako danas gleda na događanja u Vukovaru i zašto bi nam scenarij za ratni film trebao napisati Srbin

Komentari 8

Avatar Finanz
Finanz
11:51 15.11.2013.

Za pocetak neka svatko tko ovdje misli pametovati,a nije osjetio rat i njegove strahote na svojoj kozi,procita bar jednu knjigu o Vukovaru 1991. I to knjigu onih koji su ga prezivjeli i sve te muke vidjeli svojim ocima i osjetili ih na svojoj kozi.Moja preporuka je knjiga V.Karlovica-Prezivio sam Vukovar i Ovcaru.

VL
IV
Ivan50
15:30 15.11.2013.

Slažem se sa Lilićem da nije još pravo vrijeme za čirilicu u Vukovaru ,ali Pupi i njegov iz sds dogradolnačelnik smo znaju da nije vrijeme da se poklone žrtvama srba i da je vrijeme za čirilicu .Samo me veseli da da rade u korist svoje štete.Što srbi budu više tražili ,manje će ih biti u RH.Prije slučaja čirilica,malo je obićnih građana zanimala manjinska prava i dr.Sada koliko čujem puno će podržat referendum o smanjenju % za uvođenje dvojezičnosti. Bravo Pupi,imat ćeš više kuna za sebe.

VL
ZG
zorbas.grk
15:06 15.11.2013.

ma ovaj je za naftalin

VL
ĆA
ćaćaća
13:49 15.11.2013.

opet nam priče pričaju "veliki hrvati"..

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:38 15.11.2013.

o padu vukovara svi su sati prije brujali, tek su se onda naši udostojili reći narodu tugu. toliko o novinarima. uopće me ne zanima kako je 'trebalo pažljivo priopćiti narodu ovako potresnu vijest'. rtv slovenija, bosne, austrije, svi su onioni satima prije rekli što se dogodilo. a mi? šutimo, ko...... o domovinskom ratu se ne može napraviti niti jedan dobar film. što ćete prikazivati, snimati? kamione i prikolice domoljuba kako prazne napuštena sela i odvoze stoku na klanje i prodaju? ili tegljače sa poljoprivrednom mehanizacijom prema čakovcu, varaždinu..?! toga imamo dosta na snimcima stranih tv kuća. to se zove 'dokumentarac'. jel vam promakao podatak da je nakon 1995.-te broj konja i krava u rh dratsično pao? jer su ih imali upravo 'pobunjenici'. i ne, nisu ih oteli hrvatima, jer naših ljudi je tamo bilo jako malo. o toj mitskoj traktorijadi je bolje i ne pričati. tugu i bol smo nanijeli jedni drugima. tko je prvi počeo? svaki od nas zna da je onaj drugi. i tu priča staje. ostaju samo interesi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.