Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAPINA
Povratak na članak

Generalni direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić: U ovoj godini u Zagorju je uloženo više od 60 milijuna kuna

Delegacija Hrvatskih voda obišla je radove u središtu grada i na uređenju obale Krapinčice

Komentari 4

ZD
zdepar
20:57 01.09.2015.

dok sava plavi hrvatske vode razbacuju novce na potoke po zagorju

VL
NO
nogogaz
22:34 01.09.2015.

ovo nije ni milijun eur..... i pravi se od toga neka vijest...

VL
GM
Gusta magla
00:24 02.09.2015.

Ma sretan sam ja sto se gradi,radi samo mi nije jasno zasto se svaki pogon koji se otvara,svaki potok koji se sanira nalazi u Istri,Zagorju,ili u Medimurju......ili je to mozda zato sto je tamo glasacka masinerija SDP-a?

VL
DD
ddh
09:49 02.09.2015.

Kaj god. Zagorci placaju godisnje i vise od 100 miliona kn dprinosa na Hrvatske vode, a ove im vracaju 60-tak miliona. I onda dosel uhljebljeni Plisic po nalogu uhljebitelja, njegove partije, da Zagorcima rastumaci kak je to za njih nekaj pozitivnog. A dosel je i skupljati glasove za svoje uhljebitelje. Ali kaj se more, kad Zagorci svakom dozvoljavaju da paradira po Zagorju. A kad dojdu komesari partije i njihovi uhljebljenici onda je to vijest i za medije. Sve je moguce u toj drzavi gdje vladaju komunisti. Samo komunisti ne shvacaju, da im te fore ne prolaze svuda. A pitanje je, dali komunisti uopce nekaj shvacaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.