Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ŠKOLSKE GODINE
Povratak na članak

Fuchs: Reforma nije stala. Razgovara se i o povećanju plaća

Kao jedan od problema ravnatelj zagrebačke XV. gimnazije Nikola Dmitrović kazao je kako od studenata PMF-a čuje kako oni ne bi željeli raditi u školama

Komentari 12

ST
stefj
03:42 03.09.2021.

Tako, treba još povećati plaće u javnim strukturama, tako da još malo više zadužimo praunuke. Samo tako... Već sada je bedast onaj tko ide raditi u privatni sektor, još veći idiot je onaj tko pokrene neki privatni posao, ove stvari to samo dokazuju... Nema, ili van ili u državne jasle... Nesmetano su rasle plaće u javnim strukturama za vrijeme ove krize, rastao je i broj zaposlenih u državnim strukturama. Očito treba nastaviti tako, dok svi ne pobjegnemo van i ostanu samo uhljebi...

VL
Avatar Upitnik30
Upitnik30
01:32 03.09.2021.

Treba ih staviti na društveni pijedestal?!? Kakve su to nebuloze? Na posebno mjesto se stavljaju posebni ljudi koji odlično i posvećeno obavljaju svoj posao. Pojedinci. Ne cijeli kolektiv ili neka struka.. Ne rade svi svoj posao toliko dobro da bi se trebalo glorificirati cijelu skupinu.. Ajde malo ozbiljnosti i objektivnosti.. Nagradite one koji najčešće nadrapaju jer strše svojom profesionalnošću, one koje kolektivi šikaniraju jer svojim radom još svjetlije pokažu koliko neki ne rade..

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
06:49 03.09.2021.

Uranilovka.Sad će zbog manjka informatičara svima povećati plaće, najbolje za duplo. Strašno!

VL
Avatar patkovic
patkovic
00:32 03.09.2021.

koje crno povećanje? željezo duplo, drvena građa duplo, soja duplo, kukuruz duplo itd itd

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:16 03.09.2021.

Reforma u Europi nije stala. Razgovara se i o povećanju plaća u Sloveniji, Irskoj i Njemačkoj. Doma u balkanskoj regiji razgovara se o povečanju kontejnera za kopanje, redova za besposlene i sedativa za domoljubno devastirane.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
07:04 03.09.2021.

Odlična država za državni i javni sektor,iznajmljivače i za branitelje bez radnog staža. Za one druge branitelje, koji su odradili puni radni vijek, ova država je maćeha. Lako je moguće da branitelj koji nema radnog staža, ali ima 100 danaa ratnog staža ima veću mirovinu od branitelja koji ima radni staž od 35 godina i bar 100 dana ratnog staža, ako je ovaj drugi išao u prijevremenu mirovinu.

VL
MA
maximinimax
10:06 03.09.2021.

A koga ćete školati? Svatko tko hoće dobro svojoj djeci bježi iz države, ostaju čokoladni i slični.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
07:06 03.09.2021.

Naši političari ne vole poštene poduzetnike, nego samo one koji su ovisni o njima (o političarima), pa ih svojim zakonima uništavaju čime direktno doprinose iseljavanju kompletnih obitelji.

VL
YE
Yeah
07:33 03.09.2021.

Novac usmjeriti u skolske kuhinje, a ne u place! Da nam djeca i mladi mogu pojesti topli obrok u skoli, a ne da u vrijrme velikog odmora idu po okolnim ducanima ili cekaju dostavu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.