Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franko Vidović:
Povratak na članak

'Potpuno mi je neprihvatljivo da moje kolege iz Kluba raspravljaju o meni iza mojih leđa'

"Orsat Miljenić je dobro rješenje. Peđa Grbin nije"

Komentari 5

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
16:02 06.10.2017.

Ovaj parazit s višom prometnom za kojeg nije jasno kako je uopće u stanju ujutro se obući i doći na posao je trebao biti predsjednik povjerenstva za Agrokor?

VL
MI
Mimizo
14:45 06.10.2017.

komunuistička partija SDP u totalnom rasulu vuku krivi potez jedan za drugim dok se skroz ne raspadnu na našu radost a ostanak bere na čelu partije ide u tom smjeru

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
16:08 06.10.2017.

Franko izasao nesto popiti dok se drugovi ne dogovore

VL
OB
ObrenM
15:30 06.10.2017.

Orsat Miljenic -segrt masona Hanzekovica,ciji je tandem feudalnim ovrsnim zakonom unistio nizi i srednji stalez puka u Hrvatskoj jos se usudjuje kandidirati na vazne politicke funkcije.Nakon gubitka ministarske fotelje pateticno je placnim glasom obznanio,da ide u inozemstvo,jer ovdje ne moze prehraniti djecu.Kakav lazljivo-lopvski smrad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.