Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MITO
Povratak na članak

Istraga protiv Franje Lucića zbog podmićivanja novinara postala pravomoćna

Vijeće smatra da je novinaru povjereno istraživanje, a zatim i pisanje autorskog članka radi objave na njihovom portalu

Komentari 7

DU
Deleted user
14:47 27.11.2017.

Kaj će i sad Plenky reći da je to 'stvar stranke'?

VL
DU
Deleted user
14:39 27.11.2017.

trebao je dati ponudu koja se ne može odbiti...

VL
DU
Deleted user
18:04 27.11.2017.

kada će odgovarati za sredstva i makinacije u poslovanju i sa imovinom nije on bez veze svu imovinu prebacio na djecu sve ispitati t i ako treba oduzeti ne da glumi siroće dok nekretninama ne zna broj

VL
Avatar Ronin
Ronin
19:51 27.11.2017.

Škrtica.

VL
SS
sokac sa drave
17:04 27.11.2017.

A sada stupaju nasi ili bolje receno njegovi rodijaci dobro rasporedjeni na vitalnim funkcijama u Slavoniji da spasavaju svoga rodijaka neduznog,velikog domoljuba i katolika koji muhu nebi zgazio.Galic i Penava, Glavas i Vrdoljak ,Duspara ,Lucic iz sela unistenog poplavom Gunje,Tolusic,Turudic,to su samo neki uhljebljeni u nasoj Slavoniji koji su garant da Lucic Frano nije kriv.

VL
MX
Mister X
12:17 04.01.2018.

Vijeće ??? ( Milojica Radojica i njih trojica ???!) smatra da je novinaru povjereno i debelo plaćeno uskočko stručno istraživanje, a zatim i pisanje članka radi objave na njihovom portalu kao navodnu istinu o mitu...

VL
MX
Mister X
12:12 04.01.2018.

Isto kao da čitam novine nekada pisane od komunista samo jedna strana govori a okrivljenik je njem nema jedne riječi od njegove strane . Niti nema "kako je dokazano to " vjerojatno kao kod Dr. Sanadera "iskreni svjedoci s velikimm nagradama " Dobro za Sanadera samo 5 miljuna eura nije "problem za istinu" jer je to uskokov svjedok ... Ovdje kako nisam prije čitao to nije ništa ama baš ništa jasno a i optuženik-osuđenik ne smije da pisne kod prijatelja novinara ....??? Ako nekome recimo sudu obećaš da ćeš dati malo sutra a nadaš lovu 5 i više godina onda to isto vrijedi i za ovoga on je nudio nije dao nije krivac onaj tko neisplati lovu tu nema mita !!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.