Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filipova majka
Povratak na članak

Filipova majka: Kakvi to roditelji ne znaju da im je dijete nasilnik?

Trojica su maloljetnika u Remetincu već ispitana, a pretučeni dječak tek trebati svjedočiti o napadu

Komentari 8

Avatar punkufer
punkufer
12:30 07.03.2010.

Uz malo zdravog razuma ovaj problem se može riješiti za čas: Kriminalce i huligane U ZATVOR! Bez obzira na starost. Njih treba kazniti, društvo zaštititi, drugim huliganima dati primjer.

VL
LU
Lujo123
10:02 06.03.2010.

\"Nije sramota tražiti pomoć, postoje institucije koje se time bave.\" - poštovana gospođo, suosjećam s Vama do bola i želim Filipu brzo ozdravljenje. Neka mu Gospodin da snage da prebrodi preogromnu traumu koju mu je priuštila naša Domovina svojim nekompetentnim,, nesposobnim, korumpiranim i td. i td vodstvom. Iz osobnog iskustva (s djetetom u 1. razredu osnovne škole) znam i potpuno sam siguran da u našoj Zemlji nema institucija (osim na papiru) koje se bave s ovakvim prevelikim problemima. Te \"institucije\" služe samo njihovim članovima za uhljebljenje, a briga za mladež im nije ni u primisli - i to svima od Sabora, Vlade, do zadnjeg \"pedagoga\" u školi. Pa mogli ste pročitati izjavu \"našeg\" ministra pravosuđa koji besramno i za mene (a vjerujem i za sve ljude normalne) s nevjerojatnom dozom bahatosti i bezosjećajnosti stavlja znak jednakosti između djeteta (dobro odgojenog u kojeg su roditelji uložili čitav svoj život i svu svoju čljubav i snagu) i nasilnika koji su u stanju tu našu djecu pobiti! U mojoj je obitelji nasilje potpuno strano, ali poslije ovakve izjave \"ministra\" ja bi ga mogao zadaviti golim rukama (skrušeno molim Gospodina da mi oprosti na ovakvom porivu!!). Dakle za sve što se događa u ovoj našoj (kao i u svakoj drugoj) zemlji kriva je \"vlast\", bahata, nekompetentna i neodgovorna. Razmišljam, intenzivno u posljednjih 5 mjeseci što napraviti, ali na žalost ne vidim riješenja.

VL
PO
pozitivnomisljenje
10:41 06.03.2010.

Pustili smo da nas kao slijepce vode i ako se svi uskoro ne probudimo i otvorimo oci onda i zasluzujemo biti, stoka sitnog zuba. Trba za svaku nepravdu izic na ulice,ne placat nepravedne i visoke racune...dogovoriti se treba i to je sve.

VL
Avatar 456852
456852
10:55 06.03.2010.

Ovo je zemlja bezakonja bila i ostala. Svi će na žalost samo slijegati ramenima a u institucijama koje su formalno odgovorne formalno će se ispuniti nekakavi papiri tako da oni koji se time tobže bave mogu reći da su neštoo radili. Kroz neko vrijeme vidjet ćete , svi će se praviti blesavi i gurati stvar pod tepih kao da se nije ni desila , kao da je najbitnije da se to zaboravi i da se nikoga ne gnjavi. To je bilo tako kada sam i sam dobivao batine po školi i krvav dolazio doma ili opljačkan nekoliko puta. Ma nikome jebeno nikada ništa. Čak su mene optuživali isti profesori što sam se branio, sva sreća bio sam dosta velik a ne ovako krhak pa sam to i mogao. Po tim školama Hrvatskim se klati koje kakav svijet i uglavnom se ništa i ne radi ; nauči se pušiti , piti i mlatiti a ima i droge kolko hoćete. Savjetujem roditeljima , školujte Filipa što bolje možete i pošaljite ga da studira negdje u EU da se nikad ne vrati u ovu zabit i da mu djeca nebi doživjela isto . Jebeš ovu zemlju .

VL
BU
Bugrer
11:48 06.03.2010.

U novinama je pisalo da majka nastarijeg nasilnika ne radi, radi samo otac. Pa kog k***a radi doma kad nema vremena baviti se svojim djetetom? Nek onda sjedi i vegetira u zatvoru, isto joj je sjedila doma ili tamo. Vezanoo za školu i nastavnike, oni ne mogu dovesti u red delikvente. Sretni su ako i oni ne dobiju batina ili im čavlom ne isparaju auto.

VL
DD
ddh
10:40 07.03.2010.

A kaj se tu treba cuditi. U jednom drustvu, gdje po svim medijima svatko svakoga o pogotovo lijevi desne i sve ostale koji drukcije misle vrijedjaju, gdje svako piskaralo u principu laze, gdje razni Stankovici i drustvo vrijedjaju dostojanstvo i osjecaje miliona Hrvata, gdje je bivsi t. zv. predsjednik lagao, izdavao i spletkario, a piskarala su mu po televiziji (Sprajc, Jelicicka, Latin) pljeskala, gdje ateisti vrijedjaju osjecaje krscana, nemoze si nis drugo niti ocekivati. Tu su u puno slucajeva i roditeljima zavezane ruke. A puno roditelja, pogotovo onih t.zv. liberalnih i lijevih je prihvatilo i prihvaca taj drustveni nemoral. Rezultat toga su onda nasilja i mogucnost, da se na taj nacin dodje u novine ili objavi kao uvod u dnevnik HTV-a kod Selebajke. To dustvo koje sve moralne vrijednosti od 2000 godine unaprijed stalno stavlja \"ad`acta\" je uzrok i inkubator za takav razvoj. I nije nikakvo cudo, da djeca pocinju razmisljati, da je nemoral \"in\", kad im taj nemoral demonstriraju mediji i cijeli lijevi spektrum kao vrijednost jednog liberalnog drustva. Djeca citaju, da je jedan Caacic u prometnoj nesreci usmrtio nevine ljude i vide da je to u drustvu tolerirano, a da je Cacic onda maltene proglasen zrtvom. Ima ih nazalost, koji taj primjer slijede. Cudo je, da se u takvoj klimi relativno malo takvoga dogadja. Hrvatska djeca su u redu i cestita. Za takve eskapade trebaju se za nos uhvatiti ateisti i ostali prodavaci nemorala kao morala.

VL
Avatar punkufer
punkufer
12:33 07.03.2010.

--- 06.03.2010. u 10:55h 456852 je napisao/la: --- ...Jebeš ovu zemlju . S takvim stavom i takvim odnosom se problemi ne rješavaju.

VL
JA
jamama
07:49 08.03.2010.

Nažalost ovo stanje među djecom možemo zahvaliti kampanji Djeca imaju pravo . naravno da djeca imaju pravo ali djeca imaju i OBAVEZE. Svi se sada čude kako su djeca neogojena. pa kako ne bi bila kada se na njih ne smije povisiti to a o pljusci bolje da ne pišem jer ću u zatvor. Nisam jako stara ali odgovorno tvrim da je moja generacija poštovala i roditelje i nastavnike u školi i općenite sve starije od sebe. Kada bi u školi nastavnica povitili ton ili nekoga počupala ne bi se doma žalili jer smo znali da onda i doma slijedi kazna. DAnas je djeci previše dozvoljeno, informacije su im predostupne. Neki dan je bio članak o djevojčici koja je bila u Osječkom domu. Sama je izjavila da je nakon pljuske koju je dobila od oca otišla u CZSS i tražila smještaj u domu. vrhunac je da joj je to omogućeno. Strašno !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.