Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 204
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Europi je otimanje u krvi i tradiciji pa je hrvatsko more otela kao od šale

Lijepo i pametno zbori ministar poljoprivrede Tolušić, ali što to vrijedi uništenim seljacima?

Komentari 9

BA
bakulušić
15:27 08.07.2017.

Sindrom gospodara prisutan je u Europi kojom upravljaju potomci kolonizatora, u Bosni i Hercegovini gdje upravljaju ( naravno, u Federaciji ) potomci aga i begova i u Hrvatskoj gdje upravljaju potomci "društveno-političkih radnika" i "avangarde radničke klase". Posljedice su -- stradanja sirotinje i njihovih dobara.

VL
MO
modrulj
16:07 08.07.2017.

Nisam pristalica nekih stavova Ivkošića, ali ovdje je potpuno u pravu i vrlo je lijepo objasnio kako stoje stvari. Ovdje jednostavno postoji sluganski i kmetski mentalitet i u svemu se kopira Njemce, koji samo zele uzeti nase resurse. Briga njih i ikoga drugoga za Hrvatsku.

VL
B2
bokida 2
12:34 08.07.2017.

Dajmo sve strancima i neće biti problema ni svađa . Zašto narod lagati da je nešto naše ako nije. Države nismo nikada imali a vidi se po sadašnjoj kako je poštivamo.

VL
SV
stjepan v.
14:24 08.07.2017.

Hajde ljudi, smirite se, mala Slovenija je dobila malu pobjedu.neka ostane tako. Nemojmo se ponašati kao srbi.

VL
JW
Jim West
12:28 08.07.2017.

Komunisti su prije nekoliko godina urlali kako je hrvatska vlast prekršila potpisano i zamjerila se Njemačkoj pa da Merkelica zato nije došla na proslavu našeg ulaska u EU. Njemačka je bila prijateljica i saveznica. Danas smo opet prekršili potpisano i ne poštujemo dogovor, a Nijemci su se s pravom svrstali na stranu Slovenije. Isti oni koji su tada zazivali sankcije sada govore kako su Nijemci ološ, uključujući Mileta Ivkošića. Ne, ne, konjušari komunisti trebali bi poslušati svoje prijatelje i prihvatiti arbitražu. Svađa nam neće koristiti, a možda dobijemo i sankcije.

VL
Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
12:18 08.07.2017.

Pavelić prodao, Tito vratio, HDZ prodao...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.