Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO!
Povratak na članak

EU ukinuo zabranu uvoza kobasica i kulena iz Hrvatske

Time je okončan osmogodišnji proces dokazivanja da naša svinjetina i školjke ne predstavljaju rizik za EU

Komentari 4

Avatar R & I
R & I
16:49 02.10.2012.

Slovenci, "Blokada molim".

VL
Avatar xenon
xenon
17:04 02.10.2012.

Sad će se konačno Hrvatska obogatiti na izvozu.

VL
VE
Vexans
17:15 02.10.2012.

E svašta ! Nije bilo teško novinaru dopisati barem mali komentar? U tih osam godina embarga,HDZ vlada sa svojim ministarstvom poljoprivrede je uništila svinjogojstvo ispod gole reprodukcije.Slavonski seljak uzgoji kojeg bravca za svoje potrebe.U cijeloj Županji i Bošnjacima ne možetee kupiti par odojaka za praznike.Sada se maše dozvolom izvoza svinjetine! Koje i čije svinjetine! U tom jadu ,opet i jedino ,mogu profitirat veleuvoznici(Agrokor i sl) koji će izvozit "domaću" svinjetinu,onu isto koju smo do sada svi konzumirali.Što su napravili od Hrvatske!

VL
EU
eurobanana
17:35 02.10.2012.

sVINJETINU 222UVOZIMO222 99;9 % : kako moze Njemacka ili Austriska svinja . dati Dalmatinski Prsut ili Slavonski Kulen . zabraniti i zastititi ime proizvoda samo ako nastane od domacih svinja i uzgoj u toj regiji . poput Serano sunka ili Parma sunka ili Motzarrela ili... . kako mozemo dobiti izvoz kojeg smo uveli i preradili a ime """zasticeno""""

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.