Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko Marić
Povratak na članak

Država dala jamstvo za odobrenje kredita Petrokemiji

Prema riječima Panenića, iza Petrokemije je uspješnih šest mjeseci u kojima je ostvaren pozitivan rezultat poslovanja, napravljen remont postrojenja i pokrenuta proizvodnja, a davanje jamstva za kredit bilo je nužno kako bi tvrtka mogla pripremati buduću proizvodnju

Komentari 3

DU
Deleted user
20:44 27.08.2016.

Bolje nam ide kad nitko nije na vlasti. Jeftinije da im platimo trajni godisnji no da dolaze na posao. Manja steta.

VL
DU
Deleted user
20:51 27.08.2016.

Umisljeni maneken s fotke porucuje: "Rjesenje za Petrokemiju je tu" kredit od 200 milijuna kuna! A drzava jamac! Za takvo pametno rjesenje fakat moras imati IQ Einsteina! Jedino sto znaju i umiju (za izvrsnu placu, dodatke, status i povlastice) je NOVO ZADUZIVANJE!

VL
IC
Icek53
20:21 27.08.2016.

Zs pola ili godinu dana opet toliko.Socijalisticka gospodarska politika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.