Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medicinski prijevoz
Povratak na članak

Drama u zraku: Reanimirali bebu koju su helikopterom vozili s Krka u Rijeku

Helikopteri Hrvatskog ratnog zrakoplovstva tijekom produljenog vikenda prevezli sedam pacijenata.

Komentari 12

Avatar heyhay
heyhay
13:11 03.04.2018.

I onda kažu netrebaju avioni i helikopteri...pa treba još kupit transportne Sikorsky UH-60 Black Hawk helikoptere i zamjenit te stare ruske

VL
DU
Deleted user
13:11 03.04.2018.

Ni helikopteri nam ne trebaju...Vazno je da se ima za Kontru,Iskorak,Babe,Sarnavku i slicne... Odavno je Hrvatska zrela zemlja za vojnu huntu,s kakvim dusmanima zivimo,i koliko su se dobro infiltrirali u sve pore naseg drustva! Od medija,preko tzv.Sorosevskog NVO-a do kojekakvih pseudo demokrata i liberala sumnjive proslosti!

VL
DU
Deleted user
13:03 03.04.2018.

I tu je bilo prijepora oko nabavke helikoptera isto tako će mo nabavkom F16 moći vodit turiste na jednodnevni izlet do čuvene Ada Ciganlije

VL
Avatar rubinet
rubinet
13:08 03.04.2018.

je li to zrakomlat?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.