Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor o Hrvatskoj
Povratak na članak

Drago Pilsel: Bio je moj profesor. Borit će se za bolju Crkvu

On je sličan Wojtyli i Ratzingeru. Možemo očekivati da će nastojati promijeniti oholost u crkvenom vrhu.

Komentari 3

EN
EndemskaVrsta
07:57 14.03.2013.

Carlosa (Dragu) Pilsela mogu napadati samo 'prosti duhom' koji je razumiju da je on ponajprije britak i sjajno obrazovan, nadasve čestit intelektualac - kao i da je prirodno stanje intelektualca opozicija nasilju, gluposti, ideologijama isključenja! Poznajem ga samo preko njegovih članaka, ali i to je dovoljno da kažem: sram ima biti sve koji ga blate! Čime su se dokazali u životu... osim pljuvanjem?

VL
LI
liburnik
09:53 14.03.2013.

Drago je ljudina .

VL
ČA
čarli123
07:53 14.03.2013.

Ovdje mi nije jasno zašto se toliki obrušii ne Dragu Pilsla, koji je puno toga žrtvovao da bi došao u Hrvatsku i pomogao svom narodu. Uvidjevši pravu istinu i pravo stanje ljepe naše,i ljude koji su je u to vrjemee vodili, zgrozio se na onu neviđenu pretvorbu i pljačku u vrjeme največeg rata u Hrvatskoj , te javno o tome progovorio i od tada proglašen neprijateljem Hrvatske. Ti koji su ga tada proglasili neprijateljem moraju znati tko su bili njegovi roditelji, što su dali za Hrvatsku u kojoj nisu bii od 1945.g i umrjevši ne vidjevši svoju domovinu, u tom duhu je i Drago odgajan ali dolaskom u Hrvatsku vidio je da je njegov odgoj bio samo san a java je sasvim nešto drugo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.