Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNICI SKUPLJAJU POTPISE
Povratak na članak

Dr. Goluža: Tehničkom ministru Nakiću poručujem da odustane od nepromišljenog pokušaja izmjene Pravilnika

Liječnička komora predlaže novi koncept lijecničkih specijalizacija

Komentari 2

BL
bluesman007
20:21 23.09.2016.

Kolega Goluza Vi ste se očito isto pogubili. Pa što izmišljate toplu vodu? Nemojte biti balkanski doktor nego lijepo nazovite bilo koju komoru ovdje u Njemačkoj, precrtajte njihov pravilnik i počnite nekaj raditi. E kad ih kontaktirate, onda ćete vidjeti koliko ste plotikant jer ovima preko granice ništa neće biti jasno. Pa tko još, molim Vas lijepo vraća novce za vrijeme dok je radio ?! Gospon kolega, slabo Vam ide, počeli ste politizirat. Mladim kolegama savjet: brišite iz zemlje Hrvatske koliko vas hitre noge brzo nosit mogu. Nemojte čekati na Nacionalne specijalizacije jer će te kruga gladni biti . Nakon fakulteta odmah vani trazit posao, a i specijalizacije se ionako nude besplatno. Nitko vas neće vezat ugovorom. Kad ste specijalizant mozete u bilo kojem trenutku otići bilo kad bilo gdje. Nedajte da politikanti a ni komora pluju po vama. Vani će te biti ugledna gospoda.

VL
BL
bluesman007
20:43 23.09.2016.

Da ne bi bilo zabune: volim svoju domovinu i rado bi dao svoj doprinos da ona bude bolja. Problem je u tome što našu zemlju vode ljudi koji ne znaju što znači DOMOVINA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.