Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOSANSKI LONAC
Povratak na članak

Dodik srušio dogovoreno formiranje vlasti u BiH zbog NATO-a

Pojedini inozemni mediji pišu kako se u BiH zapravo reflektira rastući konflikt između Zapada i Rusije.

Komentari 6

I1
ing-12345
06:52 21.08.2019.

Nažalost Hrvati moraju podržavati Dodika dok ograničava muslimane jer su muslimani postali hrvatski neprijatelji izborom Komšića u predsjeništvo BiH.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:11 21.08.2019.

muslimani koriste priču sa nato-om samo da nastave izazivanje stalnih sukoba sa srbima u bosni. dayton je definirao bosnu, to je i dio ustava bih-a, a visoki predstavnik u bosni je svojim dekretima osakatio i dayton i ustav. idemo dalje. komšić je de facto nezakoniti predstavnik hrvata, jer bh institucije nisu provele odluku suda, da se ustavno zakonodavstvo izmijeni i omogući provedba daytona. sad se postavlja pitanje kad je i tko uopće dozvolio ovakav izborni zakon. bh hrvati bi trebali na idućim izborima zeznuti muslimane, kolektivno podržati jednog muslimana koji bi srušio duopol kod muslimana, neku treću opciju. ionak po sadašnjim pravilima na svojeg člana ne mogu utjecati. pa onda nek muslimanima odaberu njihovoga!

VL
RB
renato.belic.7
10:33 21.08.2019.

Ovaj Dejan Jazvic ocito ima problema sa logicnim zakljucivanjem.Kako je Dodik srusio sastavljanje vlade ako je bosnjacki dio to UVJETOVAO .A taj uvjet nema veze sa procedurom.Ma salim se,nema Jazvic problema sa logikom,nego sa novinarskom etikom.

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
06:48 21.08.2019.

Ne treba se žuriti u NATO savez?! To je ionako preživjeli artefakt odnosno ruina iz Hladnog rata, služi samo i jedino za interese Amerike i ništa više. Sluge odnosno grofovije (države) Europe služit će Caru ili jednom ili drugom... kako eto amerikanci ne bi trebali ginuti na bliskom istoku ili Africi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.