Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UČITELJ IZ FRANCUSKE
Povratak na članak

Dobio otkaz u vrtiću jer su djeca imala noćne more: 'Mislim da je odluka koju su donijeli tužna'

Počeo se tetovirati u 27. godini kada je, dok je predavao u privatnoj školi u Londonu, imao 'egzistencijalnu krizu'. Od tada mu je tetoviranje strast.

Komentari 12

Avatar Asterix
Asterix
09:31 30.09.2020.

Zna li tko kako se zove dijagnoza?

VL
DU
Deleted user
12:06 30.09.2020.

Otkaz treba dobiti i onaj koji ga je zaposlio....

VL
DU
Deleted user
10:32 30.09.2020.

Ako se maskiram u Fredy Krugera i djeca se plaše je li problem u rasizmu ili u tome što je netko od sebe stvorio vizualno čudovište?

VL
SO
Sotona
10:16 30.09.2020.

Totalni bolesnik u mozak tetoviranje tu i tamo idemo još ćemo za razumjeti-shvatiti nastojati ( pod odjećom ) Tetovaža ide kod onih osoba ; zato jer imaš ispravni realni osječaj da si ništa nula i strah da te nitko nete nitko ne vidi u životu i to zato jer su ti tipovi svjesni da nisi ništa vrijedno pogleda i da te je "dobri Bog" napravio i njih smo običnim ser onjem; jednim od skoro 8 miljardi na planetu uostalom kao i sve ostale na svijetu. Idemo tolerancija tu i tamo ali . Sistemi slobode zapada "koji brane ženama zakonski da nose marame na glavi "u školama zapada ; dozvole totalan maskiranja tetoviranja istih ... Sa tim predznakom da su tipično tako se prikazali ( kao bivši robijaši ubojice kriminalci . Naravno i to toleriramo . Ako netko svoj lik crnom bojom maskira i tako krene tražiti posao i ne dobije ga nije li tada to diskriminacija ? - jedino ako si obojan dubinski pod kožom onda imaš pravo na radno mjesto kao i drugi ( dali to negdje u zakonu stoji tako definirano ? ) Gradacija bolesti se ovdje po mome gledištu odnosi na totalno mentalni bolesnik i to se dobije u tome momentu kada si glavu jezik i oči direktno oko još daš izbosti tetovirati . Otvori firmu sjedi tu i u svome uredu i uživaj maskiran..... A ne tuđu djecu plašiti sa uuuhuuuh mamau ti; sa tim glasom ........... kad nema kotitelja sa njima !!!!

VL
HA
Hanok
14:21 30.09.2020.

ovo je europa

VL
FA
fajlpz
12:25 30.09.2020.

Ne mislim da postoji lijek.

VL
IG
igorl
13:48 30.09.2020.

Djeca normalnim smatraju ono sto najcesce vide. Prema tome normalno je: mama i tata, musko, zensko, lice i oci bez tetovaza. Nije normalno: tata i tata, mama i mama, transgender, gender fluid, lice i oci s tetovazama i umecima. UU ljudskoj prirodi je da smo sumnjicavi i bojimo se nepoznatog. Kao stariji mozemo nauciti tolerirati nakon dugotrajnog izlaganja raznim vrstama nastranosti, ali to ne bi trebalo zahtjevati od djece.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:30 30.09.2020.

Novo normalno

VL
AR
Archangel711
10:44 30.09.2020.

Radije bi da mi takav podučava dijete nego nakaza u halji(pop)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.