Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Djed sezonac konobari na Zrću, je li to budućnost Hrvatske?

Kvaka je u tome što se u Velikoj Britaniji u prosjeku radi 39 godina, Švedskoj 41, Danskoj 40 godina, Islandu čak 47, a u Hrvatskoj 32!

Komentari 6

ST
Startrack
22:41 24.03.2018.

A sto to ne. Samnom radi cesto vodoinstalater koji je 65 godina star. Ja sam cu radit do zadnjeg dana dok sam ziv.

VL
MT
makan tahi
11:35 25.03.2018.

samo da djedicu ne trefi srčani dok se s cugom probija kroz pjenu-party do golih ženski koje su naručile cugu

VL
Avatar maxist
maxist
15:38 25.03.2018.

Nitko nikada nije objavio okolnosti "prijevremenog" odlaska u mirovinu kao niti razloge......Naime dobro se zna da u svim firmama proglašavaju politički poltroni, postavljeni u upravu -" sve starije od 40.-45 starima" i nastoje smisliti patent da ih se zakonski osnovanono -riješe .....e da bi instalirali mlade (po mogućnosti žene sa dugom nogom i sisom šesticom) ....u natječajima su smislili 100 uvjeta a glavni je sigurno da se sa "starijima od 45 niti ne razgovara (nepisano ali najvažnije). Neka se javi netko sa 51 god da je dobio posao na "čistom " natječaju. TO je fantastika i zna se kao i tko je to uveo........Dakle nije riječ o lijenosti i lošim osobinama prerano umirovljenih već o političkom pritisku na svim razinama da se "restrukturira" -gazeći elementarna prava ,terorom, strašenjem i nemogućim zahtjevima.....Tzv,. SUSTAV eliminacije......

VL
DI
Diplomat2
09:57 25.03.2018.

Sa 32 godine radnog staza ici u mirovinu, ali mirovina molim veca nega onima koji su u Njemackoj radili do 67 godina starosti, dobra ekonomija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.