Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Djeca i cijele obitelji kolateralne su žrtve rada nedjeljom

Pitanje ograničavanja rada nedjeljom pitanje je i brige države za zdravlje nacije

Komentari 9

DU
Deleted user
20:21 27.01.2018.

To je civilizacijsko pitanje, zapad ne radi nedjeljom, ali nema političare i sindikaliste vezanih ruku.

VL
SO
Somelier
11:53 28.01.2018.

Ima, kako bi se političari izrazili strateških mjesta gdje se mora raditi nedjeljom. Sve drugo ne mora. Šta se ne ugledamo na Njemačku. Njemačku hvalimo i uzimamo zakone samo koji "nama" odgovaraju. Šta se ne prepiše zakon o radu Nedjeljom. I tamo su trgovine radile do 18,19 pa 20 sati a sada rade radnim danom do 22 sata a subotom do 20 sati dok je nedjelja neradna. Puna usta našim političarima je prića o natalitetu a nedaju prilike mladim ženama da mirno ostanu u krevetu jer je u subotu kasno došla a u nedjelju već mora rano na posao. Svi smo mi "Frljić".

VL
DU
Deleted user
23:03 27.01.2018.

Slažem se. A što je s medicinarima, ti nemaju ljudska prava?

VL
BE
Bel
21:28 28.01.2018.

Civilizacijsko pitanje? Zelite napredak i boljitak? Ok, ugledajte se u Amere, ducani u NYC , Miamiju, Chicagu rade i nedjeljom. Rade stalno! Sve neka radi, to potice zivost, potrosnju, rad, a u konacnici boljitak za drustvo. Zelite nas gurnuti nazad?? Sablasne tisine po ulicama nedjeljom i jedina okupljanja su misa? Strasno! I ne razumijem zasto bi prodavacice trebale biti zasticene, a med.sestre, doktorice, stjuardese, pilotkinje, vozacice tramvaja ne?

VL
BA
bakulušić
23:41 27.01.2018.

Preuzvišeni, djeca i obitelji nisu kolateralne nego ciljane žrtve. Kolateralna žrtva je Republika Hrvatska. Već više od dvadeset godina svjedočimo da je lijevo-liberalnim skupinama (koje se u ovom slučaju kriju iza maske profita) primarni cilj uništiti obitelj a na taj način i djecu. Hrvatska je postala poligon na kojem uvježbavaju strategiju i taktiku jer im se nema tko suprostaviti.

VL
DU
Deleted user
08:00 29.01.2018.

Ovo je sekularna država i svi dani su jednaki. Zašto bi nedjelja bila nešto posebno? Zato jer je tako rečeno u knjigama starim par hiljada godina? Adventistima je neradna subota. Popovi laprdaju jer imaju pune podrume i ne trebaju im dućani svakodnevno. Onda bi trebalo zabranit i rad noću jer isto tako obitelji imaju problema kad netko dođe s posla i mora spavati do jedan popodne. Nek popovi ušute to bu najbolje za obitelji i pojedince.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.