Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK SUDAR
Povratak na članak

Detalji nesreće u Šibeniku: Hitna pomoć prošla kroz crveno, zabila se u auto i prevrnula

U nesreći su sudjelovala tri osobna automobila i vozilo Hitne medicinske pomoći

Komentari 18

PE
PetiElement
18:42 06.05.2021.

"na kojem su bili upaljeni svjetlosni i zvučni signali"... Dakle, to je upravo ono što bi trebalo omogućiti vozilu hitne da prolazi i kroz crveno.. a ostatak ekipe u prometu treba stati i propustiti.. bilo im zeleno ili ne... no, s obzirom na kulturu vozača danas, a gledam to i po Zagrebu, većina uopće ne doživljava hitnu na cesti (sa svjetlosnim i zvučnim signalima!) ne razmišljaju da je očito nečiji život u pitanju.. žao mi je vozača hitne, naravno i ostalih ozlijeđenih, ali ja bih prijavila ovog što je "skretao na zeleno".. nije kriv jedino ako je gluh i slijep

VL
IJ
istina_____jako____boli
17:01 07.05.2021.

Svi vozaci vozila pod svjetlosnim i/ili zvucnim signalima mogu da prodju kroz crveno , ako se prije toga uvjere da je to sigurna radnja, dakle duzni su da uspore ili zaustave vozilo dok se ne steknu sigurni uslovi za prelazak kizanja.

VL
DU
Deleted user
20:41 06.05.2021.

To je to, šerifi voze hitne......ne svi ali ima ih......

VL
K0
Konjina2.0
19:02 06.05.2021.

točno kak sam i rekao

VL
TR
Tripoli
18:19 06.05.2021.

"Do prometne nesreće došlo je na način da 60-godišnjak, upravljajući specijalnim osobnim vozilom Ford šibenskih registarskih oznaka, kao vozač vozila Hitne medicinske pomoći" Pa jel moguce da covek sa svojih 60 let jos mora voziti hitnu?!

VL
BU
Budni
20:01 06.05.2021.

Ne branim vozača hitne,ali ovaj 82 godišnji ,je sigurno pripomogao da dođe do toga!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.